Categorie

Actieve filters

Bladnoch 10 Y

10 jaar gerijpt in Bourbon-vaten. Een gerijpte Single Malt die als limited edition werd toegevoegd aan het Blad-noch-gamma. ‘Non-chill filtered’ en gebotteld op 46.7% voor een typisch Single Malt-karakter.Afkomstig van een van de weinige distillerieën in de Lowlands en bovendien de zuidelijkste distillerie van Schotland.

Bladnoch 11 Y Bourbon Cask

De Bladnoch 11Y is gerijpt in 100% Bourbon Casks voor bloemige, honingachtige kenmerken.

Bladnoch 12 Y Red Wine Hogshead

Het eerste single cask op de Italiaanse markt gebracht door Bladnoch na de heropening : het is een whisky gerijpt gedurende 12 jaar in een voormalige Red Wine Hogshead. Ongefilterd in koude noch gekleurd, en ` gebotteld op de volle 55,9% in slechts 279 exemplaren.

Bladnoch 14 years Oloroso Sherry Cask

De Bladnoch 14Y is gerijpt in Oloroso Sherryvaten voor rijke tonen van zoete kaneel en fruitcake.

Bladnoch 17 Y Californian Red Wine Finish

Oorspronkelijk gevuld in ex Bourbon-vaten in 2001, werd onze Bladnoch 17 Year Old in maart 2016 en januari 2017 uitgesmeerd en opnieuw gevuld in ex-rode wijnvaten gedurende twee bewerkingen. Een mix van twee vattings, deze soepele uitdrukking is gebotteld op 46,7% en is ‘non-chill’ gefilterd.

Bladnoch Vinaya

Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.