Franse stijl

Actieve filters

Isautier Rhum Barrik

Barrik rum is een frisse, expressieve rum met een assertief, fijn houtachtig karakter dat deze rum onderscheid van de rest.

Isautier Rhum Secret de Canne

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.

Isautier Rhum Vieux 10 ans

Deze extra oude agrarische rum heeft meer dan 10 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten en vervolgens in rode vaten in onze kelder.

Isautier Rhum Vieux 5 ans

Deze rum is een mengeling van agrarische rums en traditionele rums die vijf jaar in Franse eiken vaten zijn gerijpt, wat hem zowel origineel als complex maakt.

Longueteau Cuvée Solidaire

De inperking die werd ingesteld om de verspreiding van het virus tegen te gaan, had ernstige gevolgen voor de restauranthouders, die hun deuren meer dan een maand moesten sluiten. Ondanks deze moeilijkheden hebben sommige restauranthouders de handen uit de mouwen gestoken om maaltijden te verstrekken aan gezondheidswerkers. Daarom heeft het merk Longueteau deze nieuwe jaargang als dank aan deze goedhartige chef-koks opgedragen. Bij elke aankoop van deze beperkte cuvée Solidaire zal drie euro aan hen worden geschonken. Een heerlijke witte agrarische rum, gemaakt van blauw suikerriet en gerijpt in roestvrijstalen tanks. Een uitstekend initiatief en een delicate attentie van het Maison Longueteau, die wij alleen maar kunnen goedkeuren en doorgeven, door het zo wijd mogelijk te versp...