Escale Tamarin

Escale Tamarin is ontstaan uit deze inspiraties om een alliantie te creëren tussen verschillende infusies, distillaties van limoen, citroen, kaneel, cinchona, cubeb en roos. De roos is een speciaal element voor ons, een herinnering aan de Indische Oceaan die roze kleurt in oktober.

Tijdens onze reizen zijn we altijd aangetrokken geweest door de aroma's, de smaken die anders zijn dan in ons land van herkomst. Fruit, specerijen maken deel uit van de sterke en opvallende elementen. Mauritius ligt in de Indische Oceaan ten oosten van Madagaskar. Met zijn tropisch klimaat, zijn weelderige landschappen en zijn paradijselijke kusten, heeft dit eiland een van de rijkste biodiversiteit ter wereld. Dit land is een ware bron van inspiratie die ons diep heeft getekend door zijn rijkdom en die we wilden interpreteren via Escale Tamarin. Tamarin is een van de meest authentieke stranden van Mauritius met een uitzonderlijke en exotische setting. De prachtige golven worden begeerd door de grootste surfers en maken het tot een van de mooiste surfspots ter wereld. Escale Tamarin is ontstaan uit deze inspiraties om een alliantie te creëren tussen verschillende infusies, distillaties van limoen, citroen, kaneel, cinchona, cubeb en roos. De roos is een speciaal element voor ons, een herinnering aan de Indische Oceaan die roze kleurt in oktober.

|DEGUSTATIEKAART|

Neus
Noten van citroen en peper. Een intens en betoverend parfum.

Mond
Een echte explosie van smaken: de zuurgraad van de citroen, de specerijen van de peper, lichte noten van roos en kinine.

Afdronk
De aroma's zijn lang, kruidig en voluptueus.


MH3139

Datasheet

Land
Frankrijk
Volume
0.7
Merk
Escale
Alcoholgraad
15°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.