La Fabrique Boule de Neige

Een van onze paradepaardjes voor de eindejaarsfeesten, "Boule de Neige" (sneeuwbal) combineert gulzigheid, originaliteit en een onvergelijkbaar visueel effect. Een van onze favorieten die uw gasten in verrukking zal brengen! Dit recept is gemaakt met rijpe vruchten, zorgvuldig geselecteerde specerijen en AOC Martinique landbouwrum, voor een proefervaring rijk aan smaken.

La Fabrique de l'Arrangé is een creatie van het merk Tricoche Spirits, dat gespecialiseerd is in gedistilleerde dranken en erin geslaagd is zich een plaats te veroveren in de concurrerende sector van de gearrangeerde rums. Het geheim? Een ultrakorte productiecyclus, om de versheid te bevorderen: de vruchten die voor de maceratie worden gebruikt en afkomstig zijn van de markt van Rungis, worden binnen 48 uur na aankoop gebotteld.
Maar dit is slechts één van de goed bewaarde geheimen van dit merk, dat getuigt van een solide know-how. Deze nieuwe creatie, met de poëtische naam "Sneeuwbal", bevat kokosnoot en macadamianoten. Twee heerlijke, prachtig witte ingrediënten die, wanneer ze in de fles hangen, aan sneeuw doen denken.
Je hebt bijna het gevoel dat je zo'n glazen bol vasthoudt die je vroeger schudde om de sneeuw te laten vallen.
Een prachtige creatie van de Fabrique de l'Arrangé...

|DEGUSTATIEKAART|

De kokosnoot vindt een aromatische echo in de macadamianoot, met een zeer vergelijkbaar smaakprofiel. De exotische smaak van deze gearrangeerde rum doorbreekt uw routine en neemt u mee naar de tropen tijdens de duur van de proeverij.

RHUM787

Datasheet

Land
Martinique
Volume
0.7
Merk
La Fabrique
Alcoholgraad
31°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.