Country

Item 1-12 van 124 in totaal item(s)

Actieve filters

Amazonian Gin

Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.

Bathtub Gin

Een buitengewone gin, licht getint door de botanicals, en met een smaak die tegelijk krachtig en geparfumeerd is. Zeker een hit voor zowel amateur als professionele mixologists.

Bathtub Gin Magnum

Een buitengewone gin die een licht kleurtje meekreeg door de botanicals. Die zowel heel aromatisch als een smaakbommetje is. Heel geliefd bij liefhebbers en professionals.

Bathtub Old Tom Gin

Een gelimiteerde single malt van Tomatin, gerijpt in een collectie van 21 vaten van de afgelopen vijf decennia, waaronder vaten die voorheen Schotse whisky, bourbon en sherry bevatten, maar ook opnieuw gelagerde vaten van Frans eikenhout. Aroma's van zoet gebak, houtkrullen, gekookt fruit en bloemige kokos vullen de neus. Het gehemelte biedt tonen van kerstcake, moutsiroop, rode bessen, tropisch fruit en was.

Bloom Jasmine & Rose Gin

BLOOM Jasmine and Rose is een stijlvolle roze gin op een andere manier. Ons leven wordt vaker wel dan niet beheerst door lange dagen en een snel leven. Jasmine and Rose biedt een innovatief smaakprofiel dat de zintuigen echt laat aarden in de natuur, zodat u even kunt stilstaan bij eenvoudigere dagen, een moment om te stoppen en de rozen te ruiken.