Country

Item 1-12 van 116 in totaal item(s)

Actieve filters

Bathtub Gin

Een buitengewone gin, licht getint door de botanicals, en met een smaak die tegelijk krachtig en geparfumeerd is. Zeker een hit voor zowel amateur als professionele mixologists.

Bathtub Gin Navy Strength

Duik in de unieke wereld van Bathtub Gin Navy Strength, een gedurfde variant van de beroemde Bathtub Gin.
Bekend om zijn hoge alcoholgehalte, wordt deze ambachtelijke gin in kleine hoeveelheden geproduceerd, wat een uitzonderlijke kwaliteit in elke fles garandeert.
Gemaakt door koude infusie na distillatie, combineert het vakkundig natuurlijke aromaten om een onvergetelijke proefervaring te bieden.
De traditionele en zorgvuldige productiemethode geeft deze gin een ongeëvenaarde aromatische complexiteit en frisheid.

Bloom Jasmine & Rose Gin

BLOOM Jasmine and Rose is een stijlvolle roze gin op een andere manier. Ons leven wordt vaker wel dan niet beheerst door lange dagen en een snel leven. Jasmine and Rose biedt een innovatief smaakprofiel dat de zintuigen echt laat aarden in de natuur, zodat u even kunt stilstaan bij eenvoudigere dagen, een moment om te stoppen en de rozen te ruiken.

Blue Gin

De Blue Gin wordt geproduceerd door Hans Reisetbauer die een van de beste distilleerders uit heel Europa is. De Blue Gin wordt gemaakt van 27 botanische planten uit 9 landen. Het bronwater dat wordt gebruikt voor de productie van deze gin komt uit Mühlviertler Almin Oostenrijk een van de zuiverste wateren op de planeet.