Promo

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

ABK6 VSOP Grande Champagne

PROEFNOTITIES :


Voor het oog


Gouden kleur met sterke amberkleurige accenten.


Naar de neus


ABÉCASSIS VSOP Grande Champagne onthult een prachtige complexiteit. De neus opent met een delicate geur van zoete specerijen, met veel finesse door de frisheid van de mentholtoetsen.


In de mond


Het gehemelte biedt een zeer elegante aanzet met een subtiele houtachtigheid, gedragen door zeer zijdezachte tannines. Evenwichtig op kruiden en gedroogd fruit, onthult de afdronk een grote minerale frisheid die al in de neus aanwezig was.


ABK6 XO Grande Champagne

PROEFNOTITIES : Voor het oog Heldere goudkleur met een mooie schittering en oude goudreflecties. Naar de neus In de neus is de ABECASSIS XO Grande Champagne fijn en elegant, met delicate tonen van vanille, citrusschil, cederhout, gedroogde bloemen en eucalyptus. In de mond In de mond onthult de frisheid, ondersteund door de finesse van de tannines, een complexe en gestructureerde eau-de-vie. Er ontstaat een subtiel evenwicht tussen de houtachtige vanilletoon en de gedroogde vruchten. De afdronk biedt ons een evolutie van gember en kruiden.

Blue Gin

De Blue Gin wordt geproduceerd door Hans Reisetbauer die een van de beste distilleerders uit heel Europa is. De Blue Gin wordt gemaakt van 27 botanische planten uit 9 landen. Het bronwater dat wordt gebruikt voor de productie van deze gin komt uit Mühlviertler Almin Oostenrijk een van de zuiverste wateren op de planeet.

Sequoia Whisky Single Malt Tourbé Bio

De Distillerie du Vercors is gevestigd in een oude 16e-eeuwse boerderij. Het is de enige Franse whiskystokerij waar alle bottelingen biologisch gecertificeerd zijn en bij lage temperatuur worden gedistilleerd. De "Nautilus" destilleert nog zachtjes bij slechts 50°C, in plaats van de gebruikelijke 100°C. Dit versterkt de aroma's van de gemoute gerst en geeft deze whisky elegante en subtiele smaken, rijk aan verleidelijke fruitige en bloemige tonen.