Promo

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Cihuatan Indigo 8 Y - Rum El Salvador

Cihuatan Indigo 8 Y is een ware uitnodiging tot reizen, een levendig eerbetoon aan de cultuur en het erfgoed van de Maya-beschaving van El Salvador.
Deze unieke cuvée dankt zijn naam aan de indigo kleur, een essentieel onderdeel van het beroemde "Maya blauw," een tint die te vinden is op de fresco's van oude tempels begraven in de jungle.
Gedistilleerd en gerijpt in het hart van de Cihuatán-vallei, onthult deze rum alle authenticiteit en rijkdom van een onbekend terroir.
Elke fles is versierd met Maya-iconografie, getuigend van de diepe geschiedenis en traditie van deze beschaving.

Koval Bourbon

Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.

Koval Millet Whiskey

Met een mash bill van 100% gierst in combinatie met KOVAL's kenmerkende distilleertechniek ontworpen om de ware smaak van het graan te benadrukken, biedt KOVAL Millet whisky liefhebbers een single grain expressie met een echt unieke drinkervaring. Noten van noten en vanille bepalen het gehemelte, met een schone en heldere afdronk.

Koval Rye Whiskey

Door gebruik te maken van Rye die lokaal en duurzaam wordt geproduceerd in het Midwesten van de VS, kunnen we een frisse en lichte whiskey presenteren die zachte en ietwat zoete tonen van ahorn en candy corn biedt, met een klassiek kruidige afdronk. Werkt prachtig in klassieke cocktails zoals een Manhattan, Sazerac, of Scofflaw, waar de kruidigheid de zoetheid van andere ingrediënten in evenwicht brengt.

Koval Wheat Bio

Koval Wheat is een limited release Amerikaanse whisky geproduceerd in kleine batches met een 100% biologische tarwe mash bill. Deze whisky is een eerbetoon aan de traditie van de Amerikaanse tarwewhisky, maar onderscheidt zich van de rest van het Koval-assortiment door het hoge alcoholgehalte. Hij rijpt in kleine nieuwe en verkoolde vaten en wordt gebotteld op 55% vol. zonder chill-filtratie.

Longueteau Maracudja Litre

Ontdek de tropische essentie van Guadeloupe met Longueteau Maracudja, een voortreffelijke fusie van witte agrarische rum en in de zon gerijpte maracujas. Deze ambachtelijke punch, meervoudig bekroond op de Concours Général Agricole in Parijs, brengt je met elke slok naar het hart van de Guadeloupeaanse tradities. De zorgvuldige maceratie van passievruchten, geoogst op het Domaine du Marquisat de Sainte-Marie, geeft deze punch een ongeëvenaarde frisheid en rondheid.

Mintis Gin Amarena

Amarena-kersen brengen een speelse, zoet ruikende, gekonfijte kersensmaak samen met verse munt en een jeneverbesfinish die uw zintuigen zullen verrukken.

Mintis Gin Clementina

Ontspan met de unieke smaken van sappige Clementines uit Italië, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri munt en andere lokale botanische middelen.

Mintis Gin Ribesa

Laat u meeslepen door de kenmerkende en betoverende geur van zongerijpte zwarte bes samen met handgeplukte Italiaanse jeneverbes, kruiden uit Piemonte en een lichte toets van munt.