United Kingdom

Actieve filters

Bathtub Gin

Een buitengewone gin, licht getint door de botanicals, en met een smaak die tegelijk krachtig en geparfumeerd is. Zeker een hit voor zowel amateur als professionele mixologists.

Bathtub Gin Magnum

Een buitengewone gin die een licht kleurtje meekreeg door de botanicals. Die zowel heel aromatisch als een smaakbommetje is. Heel geliefd bij liefhebbers en professionals.

Bathtub Old Tom Gin

Een gelimiteerde single malt van Tomatin, gerijpt in een collectie van 21 vaten van de afgelopen vijf decennia, waaronder vaten die voorheen Schotse whisky, bourbon en sherry bevatten, maar ook opnieuw gelagerde vaten van Frans eikenhout. Aroma's van zoet gebak, houtkrullen, gekookt fruit en bloemige kokos vullen de neus. Het gehemelte biedt tonen van kerstcake, moutsiroop, rode bessen, tropisch fruit en was.

Bloom Jasmine & Rose Gin

BLOOM Jasmine and Rose is een stijlvolle roze gin op een andere manier. Ons leven wordt vaker wel dan niet beheerst door lange dagen en een snel leven. Jasmine and Rose biedt een innovatief smaakprofiel dat de zintuigen echt laat aarden in de natuur, zodat u even kunt stilstaan bij eenvoudigere dagen, een moment om te stoppen en de rozen te ruiken.

Brecon Botanicals Gin

Deze super-premium gin wordt gemaakt volgens ons eigen recept, een combinatie van een speciaal geselecteerde reeks botanicals en de beste zuivere graan-eau-de-vie. De gin wordt geproduceerd in kleine batches met alleen de beste ingrediënten.