Land

Actieve filters

ABK6 Réserve Artiste 2

ABK6 is ervan overtuigd dat het mengen van eaux-de-vie afkomstig van één uitzonderlijk domein Cognac een onmiskenbaar karakter en kracht geeft. Het huis, dat zeer gehecht is aan het terroir, heeft besloten om verschillende Cognacs te produceren op basis van hun oorsprong. De filosofie wordt dan ook samengevat in de uitdrukking " Single Estate Cognac ".Domaines Francis Abecassis is een onafhankelijke producent van Single Estate Cognac, met 370 hectare wijngaarden gelegen op het beste terroir van de Cognac-appellation. Om ABK6 Cognac te creëren, heeft de keldermeester de oudste en meest emblematische "eaux-de-vie" van de domeinen gekozen. Het hele ABK6 gamma is "gourmand" met toetsen van gekonfijte appelvruchten en specerijen. De exclusieve vierkante fles van ABK6 bevestigt de mod...

ABK6 Extra

Oude gouden kleur. Deze rijke, soepele en gastronomische cognac wordt gekenmerkt door zijn aromatische complexiteit waarin aroma's van cederhout, gekonfijt fruit en honing zich vermengen. In de mond wordt de complexiteit uitgedrukt door gekonfijt fruit, kruiden, waaronder kaneel. De houtachtige aroma's brengen veel lengte en onvergelijkbare rijkdom. Een warme, soepele afdronk volgt, ondersteund door tonen van citroen, honing, sigarenkistje en gekonfijte sinaasappel.

ABK6 Ice Cognac

ICE COGNAC van ABK6 is ideaal voor "On the Rocks" consumptie. De hebzuchtige en delicate frisheid van ICE COGNAC bevestigt zijn identiteit als een domein Cognac, ontwikkeld door de familie Abécassis. Tijdens de proeverij breidt de zoetheid van ICE COGNAC van ABK6 zich geleidelijk uit naar een frisse en levendige afdronk. De delicate en levendige frisheid van ICE COGNAC by ABK6 toont zijn Single Estate Cognac-identiteit, uitgevoerd door de familie Abecassis.

ABK6 VS + étui

Gouden kleur met amberkleurige accenten.
Bij de eerste kennismaking zijn er houtachtige vanilletonen.
Het evolueert naar geuren van vers fruit, witte bloesem en honing.
De mond onthult veel soepelheid en verwennerij met fruitige en vanille smaken.

ABK6 VSOP + étui

ABK6 VSOP Single Estate Cognac is, zoals de naam al zegt, afkomstig van één enkel landgoed in de Fins Bois streek, eigendom van de familie Abecassis. Deze VSOP, met zowel bloemige als kruidige noten, is een waar symbool van zijn vermaarde veelzijdigheid. Een prachtig rijke en gedurfde cognac met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. VSOP Single Estate heeft over de hele wereld prijzen gewonnen en is een veilige en zekere keuze wanneer voor het eerst een nieuwe Cognac moet worden geprobeerd.