Filteren op

Land

Land

Age

Age

Volume

Volume

Merk

Merk

Alcoholgraad

Alcoholgraad

Schotland

Item 1-12 van 227 in totaal item(s)

Actieve filters

AnCnoc 12 Y

AnCnoc 12Y is wereldwijd bekend - een must in elke collectie whiskydrinkers. Het is licht, maar toch complex, het is soepel en toch uitdagend. Voor moutdrinkers en nieuw voor mout is dit een dram die voor elk wat wils heeft.

AnCnoc 18 Y

Geïntroduceerd in de tweede helft van 2014, werd de 18-jarige AnCnoc Single Malt Scotch Whisky gerijpt in een combinatie van Europese eiken ex-sherry en Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten. Na rijping wordt deze knappe Highland whisky gebotteld zonder chill-filtration of extra kleuren.

AnCnoc 2007 Single Cask PS 50.5°

anCnoc Single Cask 638 heeft langzaam gerijpt in de schaduw van de mysterieuze Black Hill in de Knockdhu distilleerderij, een van de kleinste en meest betoverende distilleerderijen in de Schotse Hooglanden. Dit vat werd in 2007 gedistilleerd en met de hand uitgekozen door Distilleerderij Manager Gordon Bruce. Gebotteld in 2022 op een sterkte van 50,5%.

AnCnoc 2009

Een heerlijke vintage release van anCnoc met rijke fruitige en chocoladeachtige tonen, naast het gewicht, de body en complexiteit van de drank.


Gerijpt in een combinatie van Amerikaans eiken, bourbon vaten en eerste vulling Spaanse eiken butts. Wij zijn grote fans van deze Highland distilleerder, net aan de rand van Speyside. Dit zou een geweldig dram kunnen worden als we de wintermaanden ingaan.

AnCnoc 24 Y

AnCnoc 24 Years Old is gebotteld in zijn meest natuurlijke vorm - niet gefilterd of gekleurd, wat een lichte waas kan veroorzaken met water of als het bij een koude temperatuur is bewaard. Deze mist is een natuurlijk kenmerk van ongefilterde koude whisky.

Antiquary 12 years+ étui

The Antiquary 12 Year Old is gemaakt met de meest geliefde malt- en graanwhisky's van Schotland, die allemaal meer dan twaalf jaar gerijpt zijn, en is licht en delicaat met een zachte, aanhoudende afdronk.

Antiquary 15 Y

John & William Hardie begonnen hun zoektocht om de perfecte Blended Scotch Whisky te creëren in 1880, met enkel de beste en zeldzaamste Schotse malts. In 1888 slaagden ze erin iets te creëren dat superieur werd geacht aan alle andere blends - The Antiquary - en dat enkel beschikbaar was voor een kleine kring van vrienden en familie. Deze zeldzame en gelimiteerde release van slechts 6.000 flessen is een eerbetoon aan de oprichters van The Antiquary - hij is gemaakt van de meest voortreffelijke mout- en graanwhisky's van Schotland, die allemaal meer dan vijftien jaar hebben gerijpt.

Antiquary 21 Y

The Antiquary 21 Year Old is meer dan eenentwintig jaar gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten en is een soepele mix van zeldzame unieke vaten, die alleen de beste Schotse malt- en graanwhisky's bevat.

Antiquary Finest + étui

Samengesteld uit 45% malts uit de Highlands, Lowlands en Islay regio's, is The Antiquary Finest gerijpt in Amerikaanse eiken vaten. Deze Blended Scotch Whisky is daarmee een van de oudste merken aanwezig op de wereldmarkt.|DEGUSTATIEKAART|• Neus Zuiver en zacht met vanille, sinaasappel, citroen en zeer lichte rook. • SmaakFris, maar in balans met zachte granen en rijpe en fruitige mout. Er komen wat heideachtige tonen door. • Afdronk Medium. Zacht met een lichte rokerigheid.

Balblair 12 Y

Zelfde merk, nieuwe leeftijdsvermelding, nieuwe botteling.Elegant en benaderbaar.Gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans eiken en ‘double-fired’ Amerikaanse eikenhouten vaten, die elegante com-plexiteit en warmte brengen.