Frankrijk

Actieve filters

Le Barteleur Hanky Panky

Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect uitgebalanceerd, en klaar om genoten te worden met slechts een paar mooie ijsblokjes.

HANKY PANKY is een heerlijk elixer op basis van aromatische gin met de frisheid van citroen, munt, zoethout en de sensualiteit van gember. Sandelhout en benzoë parfumeren uw mond.

Le Barteleur Mai Tai

Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect in balans, en klaar om gedronken te worden met slechts een paar mooie ijsblokjes.

Een exotische reis met zijn kumquats en yuzu citrusvruchten en zijn gouden vanillekleur als zijn amberkleurige rum. Een fris en zonnig genot tussen de zuurgraad van verjus en de kruidige warmte van eilandrums.

Le Barteleur Negroni

Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect uitgebalanceerd en klaar om gedronken te worden met een paar mooie ijsblokjes.

Het geheim van zijn frisheid ligt in het hart van de Franse gin, in venkel, karwij, dille en engelwortelzaad. In een discreet bittere sinaasappel die smelt in de droge vermout.