Frankrijk

Actieve filters

Le Barteleur Hanky Panky

Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect uitgebalanceerd, en klaar om genoten te worden met slechts een paar mooie ijsblokjes.

HANKY PANKY is een heerlijk elixer op basis van aromatische gin met de frisheid van citroen, munt, zoethout en de sensualiteit van gember. Sandelhout en benzoë parfumeren uw mond.

Le Barteleur Mai Tai

Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect in balans, en klaar om gedronken te worden met slechts een paar mooie ijsblokjes.

Een exotische reis met zijn kumquats en yuzu citrusvruchten en zijn gouden vanillekleur als zijn amberkleurige rum. Een fris en zonnig genot tussen de zuurgraad van verjus en de kruidige warmte van eilandrums.

Le Barteleur Manhattan

Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect uitgebalanceerd, en klaar om te worden genoten met slechts een paar mooie ijsblokjes.
Het hoogtepunt van de samenstelling is een vanille, honingachtige rogge whisky, gekoppeld aan een rode wijn met fruit als framboos, aardbei en zure kers. Een boeket van kruiden verlengt de smaakreis in de mond.