Likeur

Actieve filters

Escale Belharra

Escale Belharra is een mystieke, zeldzame en uitzonderlijke golfbreker in Zuid-Frankrijk. Elk van zijn verschijningen is een echt fenomeen en de grootste avonturiers uit de hele wereld komen er op af.

Escale Tamarin

Escale Tamarin is ontstaan uit deze inspiraties om een alliantie te creëren tussen verschillende infusies, distillaties van limoen, citroen, kaneel, cinchona, cubeb en roos. De roos is een speciaal element voor ons, een herinnering aan de Indische Oceaan die roze kleurt in oktober.

Fireball

AnCnoc 24 Years Old is gebotteld in zijn meest natuurlijke vorm - niet gefilterd of gekleurd, wat een lichte waas kan veroorzaken met water of als het bij een koude temperatuur is bewaard. Deze mist is een natuurlijk kenmerk van ongefilterde koude whisky.

FireWater

Fire Water Hot Cinnamon Flavored Schnapps likeur biedt een roodgloeiende kaneelsmaak. Het heeft een rode kleur en een aroma van sterke kaneel en ruwe alcohol. De smaak biedt een korenachtige zoetheid, en pittige kaneel geeft een heet gevoel van binnen. De kracht, hoewel intens, is ook verzachtend en geeft je een warm gevoel over je hele lichaam.