Ierland

Actieve filters

Glendalough Double Barrel

Deze bekroonde single grain whiskey is twee keer gerijpt - eerst in Amerikaanse Bourbon eiken vaten, daarna in Spaanse Oloroso Sherry eiken vaten.
Het zal je twee keer doen nadenken over Ierse whisky.
Terwijl de Bourbon vaten zoetheid en vanilletonen brengen, brengen de Oloroso vaten een diepte van gedroogd fruit en Spaans eiken kruidigheid.
We drinken het graag puur, met ijs of met soda. Voor een heerlijke Double Barrel cocktail, probeer het recept van The Lough Inn.

Writer's Tears

In Ierland betalen we niet graag belastingen. Belastingen op whisky werden berekend op basis van de hoeveelheid gemoute gerst die voor de productie ervan werd gebruikt. Ongemoute gerst en gemoute gerst werden gemengd om Pot Still Whiskey te verkrijgen. Dit is de echte traditie in dit land waar de wijnstok niet groeit.


Writer's Tears Cask Strength + Box

Een uitzonderlijk huwelijk van gerijpte Single Pot Still en gerijpte Single Malt Irish whiskeys, barstensvol karakter en smaak. Elk jaar selecteert Bernard Walsh een handvol uitzonderlijke vaten om dit de benchmark te maken voor Super Premium Cask Strength Irish Whiskey. Deze Vintage release selecteert enkel de beste distillaten van Single Pot Still & Single Malt Irish Whiskey, gerijpt in uitzonderlijke Amerikaanse eiken vaten. Deze whiskey is niet gefilterd, heeft een volle smaak en een hoge sterkte. Er werden slechts 3.000 flessen gemaakt. Gebotteld op een indrukwekkende 54,5% ABV. Een gedurfde en complexe dram.