Eau de Vie

Actieve filters

Fassbind L'Héritage de Bois Poire Williams

Deze edele brandewijn van sappige Williams-peren rijpt na distillatie minstens een jaar in vaten met perenhout. Het fruitdistillaat krijgt door deze houtopslag zijn zeer milde, ronde houttoets en zijn amberkleur. Na het rijpingsproces wordt het non-chill gefilterd en gebotteld op vatsterkte. Elke karaf wordt met de hand gevuld, geëtiketteerd en verpakt. Elke vulling wordt gedaan in een batch proces en is alleen beschikbaar in een gelimiteerde en genummerde release.

Fassbind Les Fûts Uniques Kirsch Rum Cask

Deze volle en rijke kersen-eau-de-vie brengt een vleugje van de Caraïben in het glas met zijn discrete eiken-vanille noot en zijn lichte en onmiskenbare rum smaak.Onze nobele dubbel gedistilleerde kersen-eau-de-vie wordt een jaar lang gerijpt in een rumvat van Angostura in de kelders van onze distilleerderij in Oberarth. Na het voltooien van het rijpingsproces wordt deze unieke spirit non chill gefilterd en met de hand geëtiketteerd, genummerd en verpakt. Elke botteling wordt gedaan in een batch proces en is alleen beschikbaar als een gelimiteerde en genummerde editie.|DEGUSTATIEKAART|• KleurLicht goud.• NeusVolle tonen van amandelen, fruitige kersen, sabelbiscuit, zoete vanille.• Mond Fijne, aangename amandel, verse vijgen vergezeld van vanille en vanillevla, zeer harm...

Fassbind Les Fûts Uniques Kirsch Umburana Cask

De meermaals bekroonde Les Fûts Uniques Kirsch Umburana Cask van Fassbind, de oudste distilleerderij van Zwitserland, wordt voorzichtig en in kleine batches geproduceerd volgens een oud familierecept. Daartoe worden edele kersen van hoge kwaliteit gedistilleerd - de resulterende kersenbrandewijn wordt vervolgens gedurende ten minste één jaar opgeslagen in vaten van Braziliaanse wilde kersen.