Regio

Actieve filters

Bladnoch 14 years Oloroso Sherry Cask

De Bladnoch 14Y is gerijpt in Oloroso Sherryvaten voor rijke tonen van zoete kaneel en fruitcake.

Bladnoch Vinaya

Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.

GlenAllachie 10 Y Port Wood Finish

De GlenAllachie Wood Finish-serie bestaat uit kenmerkende expressies van onze beste single malts. Onze Master Distiller, Billy Walker, werkt met nicheproducenten van over de hele wereld en verzamelt kleine batches uitstekende vaten die de GlenAllachie-spirit zullen aanvullen.
Deze prachtige robijnrode malt heeft meer dan acht jaar gerijpt in American Oak Barrels. Het werd vervolgens opnieuw gestapeld in vintage, premium Ruby Port Wood Pipes die de smaakdiepte en complexiteit ontwikkelden en levendige fruitsmaken toevoegden. Regelmatige controle zorgt ervoor dat we de perfecte balans tussen hout- en whisky-invloed bereiken met behoud van de eigenschappen.

GlenAllachie 11 Y Port Finish

Nog een prachtige cask finished single malt van GlenAllachie! Deze expressie hier heeft zijn eerste negen jaar in Amerikaanse eiken vaten doorgebracht voordat hij opnieuw werd gerrackt in robijnrode Port pijpen, dus je kunt een flinke dosis chocolade en rood steenfruit verwachten in deze whisky.

GlenAllachie 12 Y PX Finish

Deze glorieuze, rijke mahoniehouten malt heeft meer dan tien jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten. Verdere rijping in rijkelijk gekruide Pedro Ximenez Puncheons verrijkt de smaak, waardoor een zoetere, fruitigere whisky ontstaat. De vaten worden regelmatig gecontroleerd om de perfecte balans tussen onze single malt en deze weelderige dessert sherry te garanderen. Natuurlijke kleur, ongefilterd en gebotteld op 48%.

GlenAllachie 1990 - Cask 1470 - 53.5 %

Een single cask botteling van GlenAllachie, onderdeel van de eerste bundel single casks die eind 2018 door de distilleerderij in Speyside is uitgebracht. Deze is 28 jaar gerijpt in een bourbonvat, van februari 1990 tot oktober 2018. Er werden slechts 122 flessen geproduceerd.

GlenAllachie 2008 Virgin Oak Single Cask 469 PS - 57.3%

Glenallachie 2008 Virgin Oak Single Cask Whisky die recht uit het vat de fles in gegaan zonder enige verdunning of bijkleuring. Er zijn maar 270 met de hand genummerde flessen van beschikbaar.. Na 11 jaar had de whisky een alcoholgehalte van 57,3%. De rijping gebeurde in een nieuw eiken vat met nummer 469. Dit is een unieke expressie die perfect enkele druppels water kan hebben om zich volledig te geven.

GlenAllachie 9 Y Rye Finish

Deze prachtige gouden mout werd gebotteld op 48% en rijpte in eersteklas Amerikaanse eiken vaten alvorens te worden overgeheveld naar Kentucky rogge vaten. De verschillende graden van roosteren en verkolen in deze vaten, gecombineerd met de rijping van de rogge, geven een rijke, kruidige toets aan de klassieke GlenAllachie stijl.

Glencadam 17 Y Port Finish

Plusieurs fois récompensé, le Glencadam Highland Single Scotch Malt Whisky Aged 17 Years Triple Cask Portwood Finish est un bel exemple de siècles de savoir-faire et de tradition. Un malt "plutôt exquis" au goût pur et magnifiquement équilibré.