Highland

Actieve filters

AnCnoc 12 Y

AnCnoc 12Y is wereldwijd bekend - een must in elke collectie whiskydrinkers. Het is licht, maar toch complex, het is soepel en toch uitdagend. Voor moutdrinkers en nieuw voor mout is dit een dram die voor elk wat wils heeft.

AnCnoc 18 Y

Geïntroduceerd in de tweede helft van 2014, werd de 18-jarige AnCnoc Single Malt Scotch Whisky gerijpt in een combinatie van Europese eiken ex-sherry en Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten. Na rijping wordt deze knappe Highland whisky gebotteld zonder chill-filtration of extra kleuren.

AnCnoc 24 Y

AnCnoc 24 Years Old is gebotteld in zijn meest natuurlijke vorm - niet gefilterd of gekleurd, wat een lichte waas kan veroorzaken met water of als het bij een koude temperatuur is bewaard. Deze mist is een natuurlijk kenmerk van ongefilterde koude whisky.

Antiquary 12 years+ étui

The Antiquary 12 Year Old is gemaakt met de meest geliefde malt- en graanwhisky's van Schotland, die allemaal meer dan twaalf jaar gerijpt zijn, en is licht en delicaat met een zachte, aanhoudende afdronk.

Antiquary 21 Y

The Antiquary 21 Year Old is meer dan eenentwintig jaar gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten en is een soepele mix van zeldzame unieke vaten, die alleen de beste Schotse malt- en graanwhisky's bevat.

Balblair 12 Y

Zelfde merk, nieuwe leeftijdsvermelding, nieuwe botteling.Elegant en benaderbaar.Gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans eiken en ‘double-fired’ Amerikaanse eikenhouten vaten, die elegante com-plexiteit en warmte brengen.

Balblair 15 Y

Zelfde merk, nieuwe leeftijdsvermelding, nieuwe botteling.
Rond en fluwelig.
Aanvankelijk gerijpt op Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten, gevolgd door de rijke invloed van Spaanse eiken vaten die voor het eerst zijn gevuld.

Balblair 18 Y

Zelfde merk, nieuwe leeftijdsvermelding, nieuwe botteling.
Meesterlijk uitgebalanceerd.
Aanvankelijk gerijpt op Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten, gevolgd door de rijke invloed van Spaanse eiken vaten die voor het eerst zijn gevuld.

Balblair 2006 Single Cask 452

Het is onze hands-on aanpak die onze whisky zijn onderscheidende smaak en karakter geeft, en door onze vaten in traditionele, aarden vloeren met stuwhout magazijnen te stouwen, zorgen we voor een perfecte omgeving voor een langzame en zachte rijping. Dit vat vertegenwoordigt de fijnste en meest exclusieve uitdrukking van Balblair; elk met de hand geselecteerd single cask vertoont onmiskenbaar de Balblair stijl, maar met subtiele nuances van smaak die het echt uniek maakt.