Highland

Actieve filters

Glencadam 14 years Cognac Cask Finish

Glencadam-distilleerderij werd gebouwd in 1825, in de Royal Burgh of Brechin. Erfgoed, traditie en handwerk werden gecombineerd om een delicate, fruitige East Highland Single Malt te creëren.
Glencadam Réserve de Cognac werd in 2006 gedistilleerd en gefinisht in Cognac-vaten van prestigieus Frans Limousin-eik om diepte en complexiteit toe te voegen.
Beperkte oplage van slechts 4800 flessen, elk afzonderlijk genummerd.

Glencadam 17 Y Port Finish

Plusieurs fois récompensé, le Glencadam Highland Single Scotch Malt Whisky Aged 17 Years Triple Cask Portwood Finish est un bel exemple de siècles de savoir-faire et de tradition. Un malt "plutôt exquis" au goût pur et magnifiquement équilibré.

Glencadam 25 Y

Meermaals bekroonde en gelimiteerde editie Glencadam Highland Single Scotch Malt Whisky Aged 25 is een mooi voorbeeld van eeuwen vakmanschap en traditie. "De nogal opmerkelijke" malt met een prachtig ronde, echte smaak.

Tomatin French Collection Cognac

Deze whisky is gedistilleerd op 16 mei 2008 en zit boordevol fruitige en bloemige aroma's met subtiele tonen van lavendel en Schotse heide.

Tomatin French Collection Rivesaltes

Intrigerend door zijn uitstekende kwaliteit en traditionele Cubaanse stijl: Matusalem 7, een gouden rum met een uitzonderlijke zachtheid en een uitgesproken eindnoot van gekarameliseerde bananen en vanille.

Tomatin French Collection Sauternes

Gedistilleerd op 19 september 2008, brengt deze whisky een uitbarsting van perzik en paricot in de neus, gekalmeerd door rijke Manuka honing. De zoete honing zet zich voort in de mond, vergezeld door kokos en gember. De afdronk is heerlijk zoet met een stroperig mondgevoel dat duidt op de Sauternes wijn die ooit in het vat zat.