Category

Actieve filters

Bladnoch 10 Y

10 jaar gerijpt in Bourbon-vaten. Een gerijpte Single Malt die als limited edition werd toegevoegd aan het Blad-noch-gamma. ‘Non-chill filtered’ en gebotteld op 46.7% voor een typisch Single Malt-karakter.Afkomstig van een van de weinige distillerieën in de Lowlands en bovendien de zuidelijkste distillerie van Schotland.

Bladnoch 14 years Oloroso Sherry Cask

De Bladnoch 14Y is gerijpt in Oloroso Sherryvaten voor rijke tonen van zoete kaneel en fruitcake.

Bladnoch 17 Y Californian Red Wine Finish

Oorspronkelijk gevuld in ex Bourbon-vaten in 2001, werd onze Bladnoch 17 Year Old in maart 2016 en januari 2017 uitgesmeerd en opnieuw gevuld in ex-rode wijnvaten gedurende twee bewerkingen. Een mix van twee vattings, deze soepele uitdrukking is gebotteld op 46,7% en is ‘non-chill’ gefilterd.

Bladnoch Vinaya

Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.

Blanton's Original

The Original, de eerste bourbon die in 1984 per vat werd gebotteld, zorgde voor een revolutie en herstelde de adel van de Amerikaanse whisky. Telkens gebotteld uit één enkel vat, is elke versie uniek. Met 46,5% is Blanton's Original het vlaggenschip in het gamma.

Duncan Taylor Black Bull 10 Y Rum Finish

De legendarische Black Bull Blended Scotch Whisky keert terug met deze speciale gelimiteerde release met een selectie van 10 jaar oude single malt en single grain whisky's van de beste distilleerderijen van Schotland. Deze Black Bull 10 is vervolgens 16 maanden gefinisht in ex-rumvaten uit Brazilië, Barbados, Jamaica, Guatemala, Guadeloupe en Fiji.

GlenAllachie 10 Y Port Wood Finish

De GlenAllachie Wood Finish-serie bestaat uit kenmerkende expressies van onze beste single malts. Onze Master Distiller, Billy Walker, werkt met nicheproducenten van over de hele wereld en verzamelt kleine batches uitstekende vaten die de GlenAllachie-spirit zullen aanvullen.
Deze prachtige robijnrode malt heeft meer dan acht jaar gerijpt in American Oak Barrels. Het werd vervolgens opnieuw gestapeld in vintage, premium Ruby Port Wood Pipes die de smaakdiepte en complexiteit ontwikkelden en levendige fruitsmaken toevoegden. Regelmatige controle zorgt ervoor dat we de perfecte balans tussen hout- en whisky-invloed bereiken met behoud van de eigenschappen.