Category

Actieve filters

Bladnoch 14 years Oloroso Sherry Cask

De Bladnoch 14Y is gerijpt in Oloroso Sherryvaten voor rijke tonen van zoete kaneel en fruitcake.

Bladnoch Vinaya

Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.

Duncan Taylor Black Bull 10 Y Rum Finish

De legendarische Black Bull Blended Scotch Whisky keert terug met deze speciale gelimiteerde release met een selectie van 10 jaar oude single malt en single grain whisky's van de beste distilleerderijen van Schotland. Deze Black Bull 10 is vervolgens 16 maanden gefinisht in ex-rumvaten uit Brazilië, Barbados, Jamaica, Guatemala, Guadeloupe en Fiji.

GlenAllachie 10 Y Port Wood Finish

De GlenAllachie Wood Finish-serie bestaat uit kenmerkende expressies van onze beste single malts. Onze Master Distiller, Billy Walker, werkt met nicheproducenten van over de hele wereld en verzamelt kleine batches uitstekende vaten die de GlenAllachie-spirit zullen aanvullen.
Deze prachtige robijnrode malt heeft meer dan acht jaar gerijpt in American Oak Barrels. Het werd vervolgens opnieuw gestapeld in vintage, premium Ruby Port Wood Pipes die de smaakdiepte en complexiteit ontwikkelden en levendige fruitsmaken toevoegden. Regelmatige controle zorgt ervoor dat we de perfecte balans tussen hout- en whisky-invloed bereiken met behoud van de eigenschappen.

GlenAllachie 11 Y Port Finish

Nog een prachtige cask finished single malt van GlenAllachie! Deze expressie hier heeft zijn eerste negen jaar in Amerikaanse eiken vaten doorgebracht voordat hij opnieuw werd gerrackt in robijnrode Port pijpen, dus je kunt een flinke dosis chocolade en rood steenfruit verwachten in deze whisky.

GlenAllachie 12 Y PX Finish

Deze glorieuze, rijke mahoniehouten malt heeft meer dan tien jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten. Verdere rijping in rijkelijk gekruide Pedro Ximenez Puncheons verrijkt de smaak, waardoor een zoetere, fruitigere whisky ontstaat. De vaten worden regelmatig gecontroleerd om de perfecte balans tussen onze single malt en deze weelderige dessert sherry te garanderen. Natuurlijke kleur, ongefilterd en gebotteld op 48%.

GlenAllachie 1990 - Cask 1470 - 53.5 %

Een single cask botteling van GlenAllachie, onderdeel van de eerste bundel single casks die eind 2018 door de distilleerderij in Speyside is uitgebracht. Deze is 28 jaar gerijpt in een bourbonvat, van februari 1990 tot oktober 2018. Er werden slechts 122 flessen geproduceerd.