Blend

Actieve filters

Akashi Meïsei Blended Whisky

Een Japanse whisky gemaakt van een blend van White Oak, samengesteld uit 45% single malt gerijpt in Amerikaans eiken. Wij begrijpen ook dat Meïsei in het Japans ongeveer vertaald kan worden als "beroemdheid".

Antiquary 12 years+ étui

The Antiquary 12 Year Old is gemaakt met de meest geliefde malt- en graanwhisky's van Schotland, die allemaal meer dan twaalf jaar gerijpt zijn, en is licht en delicaat met een zachte, aanhoudende afdronk.

Antiquary 21 Y

The Antiquary 21 Year Old is meer dan eenentwintig jaar gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten en is een soepele mix van zeldzame unieke vaten, die alleen de beste Schotse malt- en graanwhisky's bevat.

Antiquary Finest + étui

Samengesteld uit 45% malts uit de Highlands, Lowlands en Islay regio's, is The Antiquary Finest gerijpt in Amerikaanse eiken vaten. Deze Blended Scotch Whisky is daarmee een van de oudste merken aanwezig op de wereldmarkt.|DEGUSTATIEKAART|• Neus Zuiver en zacht met vanille, sinaasappel, citroen en zeer lichte rook. • SmaakFris, maar in balans met zachte granen en rijpe en fruitige mout. Er komen wat heideachtige tonen door. • Afdronk Medium. Zacht met een lichte rokerigheid.

Duncan Taylor Black Bull 10 Y Rum Finish

De legendarische Black Bull Blended Scotch Whisky keert terug met deze speciale gelimiteerde release met een selectie van 10 jaar oude single malt en single grain whisky's van de beste distilleerderijen van Schotland. Deze Black Bull 10 is vervolgens 16 maanden gefinisht in ex-rumvaten uit Brazilië, Barbados, Jamaica, Guatemala, Guadeloupe en Fiji.

Duncan Taylor Black Bull 21 Y

Black Bull 21 wordt niet belemmerd door koude filtratie, waardoor het karakter van elke zorgvuldig geselecteerde 21 jaar oude whisky volledig tot zijn recht komt, wat resulteert in een unieke blend die uitstekend is in zijn vakgebied.