Blend

Actieve filters

Duncan Taylor Black Bull 10 Y Rum Finish

De legendarische Black Bull Blended Scotch Whisky keert terug met deze speciale gelimiteerde release met een selectie van 10 jaar oude single malt en single grain whisky's van de beste distilleerderijen van Schotland. Deze Black Bull 10 is vervolgens 16 maanden gefinisht in ex-rumvaten uit Brazilië, Barbados, Jamaica, Guatemala, Guadeloupe en Fiji.

Duncan Taylor Black Bull 21 Y

Black Bull 21 wordt niet belemmerd door koude filtratie, waardoor het karakter van elke zorgvuldig geselecteerde 21 jaar oude whisky volledig tot zijn recht komt, wat resulteert in een unieke blend die uitstekend is in zijn vakgebied.

Spicebox Whisky Canada

Spicebox werd geïnspireerd door een sluwe Canadees, die de smokkelwaarlading in houten vaten zou verzenden, zwart gestempeld met specerijen. alles verliep volgens plan, totdat er een vat werd gemorst en hun exportdagen voorbij waren! De merknaam zelf communiceert de smaak en verbindt ons intrinsiek met gekruide whisky. De kleuren en schijn, oranje en bruin, zijn gerelateerd aan de algemene perceptie van specerijen, de warmte die wordt overgebracht door de verschillende specerijenaroma’s. De branding die representatief zijn voor de lettertypen van de producten en afdrukken van de jaren 1920, tijdens de prohibitie.