Single Malt

Actieve filters

Amrut Naarangi

Don Papa is de originele 'Single Island' rum uit de Filipijnen, geïnspireerd door Papa Isio, de revolutionaire held en sjamaanvan het eiland Negros, war hij wxordt gemaakt.
In de uitlopers van 'Mount Kanlaon' is Don Papa 7 jaar oud gerijpt in ex-Bourbon en ex-Rioja Amerikaanse eiken vaten voor de diepte van de smaak, alvorens te xorden gemengd tot in perfectie door onze Master Blender.

AnCnoc 12 Y

Deze lip-smacking 12yo AnCnoc (voorheen Knockdhu) is een top-kwaliteit voorstander van de niet-sherried Speyside stijl, met gepolijste mout en een heerlijke kruidigheid in een warme, complexe smaak en een langdurige afdronk.

Bladnoch 10 Y

10 jaar gerijpt in Bourbon-vaten. Een gerijpte Single Malt die als limited edition werd toegevoegd aan het Blad-noch-gamma. ‘Non-chill filtered’ en gebotteld op 46.7% voor een typisch Single Malt-karakter.Afkomstig van een van de weinige distillerieën in de Lowlands en bovendien de zuidelijkste distillerie van Schotland.

Bladnoch 12 Y Red Wine Hogshead

Het eerste single cask op de Italiaanse markt gebracht door Bladnoch na de heropening : het is een whisky gerijpt gedurende 12 jaar in een voormalige Red Wine Hogshead. Ongefilterd in koude noch gekleurd, en ` gebotteld op de volle 55,9% in slechts 279 exemplaren.

Bladnoch 14 years Oloroso Sherry Cask

De Bladnoch 14Y is gerijpt in Oloroso Sherryvaten voor rijke tonen van zoete kaneel en fruitcake.

Bladnoch 17 Y Californian Red Wine Finish

Oorspronkelijk gevuld in ex Bourbon-vaten in 2001, werd onze Bladnoch 17 Year Old in maart 2016 en januari 2017 uitgesmeerd en opnieuw gevuld in ex-rode wijnvaten gedurende twee bewerkingen. Een mix van twee vattings, deze soepele uitdrukking is gebotteld op 46,7% en is ‘non-chill’ gefilterd.

Bladnoch Samsara

Deze whisky is een ex-Bourbon cask finish en is gebotteld op 46% abv, en is de eerste keer dat Penderyn een core range single malt heeft uitgebracht met voornamelijk spirit uit de pot stills, die we in 2014 hebben geïntroduceerd.