Verenigde Staten

Actieve filters

1792 Ridgemont

Deze Bourbon wordt in kleine oplagen gemaakt en acht jaar gerijpt. Het is een kruidige bourbon, rijk aan rogge, die gewoon wacht om geproefd te worden. Weinig bekend bij het grote publiek, het is een juweeltje. Hij scoorde maar liefst 94,5 punten in Jim Murray's 2013 Whisky Bible.

Blanton's Original

The Original, de eerste bourbon die in 1984 per vat werd gebotteld, zorgde voor een revolutie en herstelde de adel van de Amerikaanse whisky. Telkens gebotteld uit één enkel vat, is elke versie uniek. Met 46,5% is Blanton's Original het vlaggenschip in het gamma.

Blanton's Special Reserve

Special Reserve is een single barrel bourbon van Blanton's met een lagere sterkte. Elke fles is met de hand gevuld, met de hand gelabeld, met de hand verzegeld en individueel genummerd.

Ezra Brooks 99 Proof

In januari 2021 kondigde Lux Row Distillers de inaugurele release van Ezra Brooks 99 aan als een nieuwe uitbreiding van de Ezra Brooks-lijn. In het verleden had de Ezra Brooks line-up slechts één bourbon die in de 100+ proof categorie speelde, en dat was Old Ezra 7 Years 101, die in 2018 werd stopgezet. Met de introductie van Ezra Brooks 99 gebruikt het bedrijf nu een combinatie van twee bourbons om de ruimte in te vullen die Old Ezra 7 Year 101 ooit deed - Old Ezra 7 Year Barrel Strength en Ezra Brooks 99.

Koval Bourbon

Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.