Verenigde Staten

Actieve filters

Eagle Rare 10 years

Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon Whiskey is meesterlijk vervaardigd en zorgvuldig gerijpt gedurende niet minder dan tien jaar. De zeldzaamheid van deze grote bourbon komt tot uiting in zijn complexe aroma, evenals de zachte en aanhoudende smaak. Eagle Rare is een bourbon die zijn naam eer aandoet met zijn verheven, kenmerkende smaakervaring.

Ezra Brooks Straight Rye 70 CL

In januari 2021 kondigde Lux Row Distillers de inaugurele release van Ezra Brooks 99 aan als een nieuwe uitbreiding van de Ezra Brooks-lijn. In het verleden had de Ezra Brooks line-up slechts één bourbon die in de 100+ proof categorie speelde, en dat was Old Ezra 7 Years 101, die in 2018 werd stopgezet. Met de introductie van Ezra Brooks 99 gebruikt het bedrijf nu een combinatie van twee bourbons om de ruimte in te vullen die Old Ezra 7 Year 101 ooit deed - Old Ezra 7 Year Barrel Strength en Ezra Brooks 99.

Koval Bourbon

Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.

Koval Millet Whiskey

Met een mash bill van 100% gierst in combinatie met KOVAL's kenmerkende distilleertechniek ontworpen om de ware smaak van het graan te benadrukken, biedt KOVAL Millet whisky liefhebbers een single grain expressie met een echt unieke drinkervaring. Noten van noten en vanille bepalen het gehemelte, met een schone en heldere afdronk.