Verenigde Staten

Actieve filters

1792 Ridgemont

Deze Bourbon wordt in kleine oplagen gemaakt en acht jaar gerijpt. Het is een kruidige bourbon, rijk aan rogge, die gewoon wacht om geproefd te worden. Weinig bekend bij het grote publiek, het is een juweeltje. Hij scoorde maar liefst 94,5 punten in Jim Murray's 2013 Whisky Bible.

Blanton's Original

The Original, de eerste bourbon die in 1984 per vat werd gebotteld, zorgde voor een revolutie en herstelde de adel van de Amerikaanse whisky. Telkens gebotteld uit één enkel vat, is elke versie uniek. Met 46,5% is Blanton's Original het vlaggenschip in het gamma.

Blanton's Special Reserve

Special Reserve is een single barrel bourbon van Blanton's met een lagere sterkte. Elke fles is met de hand gevuld, met de hand gelabeld, met de hand verzegeld en individueel genummerd.

Buffalo Trace 40%

Handgemaakt op basis van de beste maïs uit Kentucky en Indiana, geselecteerde rogge en superieure mout. Het heeft minstens 8 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten. Daarna werden voor elke productie kleine hoeveelheden van de eerste rijping geselecteerd.

Eagle Rare 10 years

Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon Whiskey is meesterlijk vervaardigd en zorgvuldig gerijpt gedurende niet minder dan tien jaar. De zeldzaamheid van deze grote bourbon komt tot uiting in zijn complexe aroma, evenals de zachte en aanhoudende smaak. Eagle Rare is een bourbon die zijn naam eer aandoet met zijn verheven, kenmerkende smaakervaring.

Ezra Old Brooks 7 Years

We rijpen deze Kentucky straight bourbon zeven jaar in nieuwe, verkoolde witte eiken vaten en bottelen hem op vatsterkte. Zeven is zojuist je geluksgetal geworden.

Koval Bourbon

Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.