Wales

Actieve filters

Penderyn Bourbon Myth

Myth is een single malt whisky gerijpt in een reeks speciaal geselecteerde ex-bourbon en verjongde eiken vaten, gebotteld op 41% abv.Deze whisky heeft een Kosher certificaat.

Penderyn Celt Peated

Celt is een single malt whisky finished in ex-peated quarter casks, gebotteld op 41% abv. (43% in de VS). Deze whisky heeft een Kosher certificaat.

Penderyn Icon of Wales Dylan Thomas

Lichte bitterheid volgt die een lange en met sherryhout afgewerkte whisky van 41% abv achterlaat. De derde in de 'Icons of Wales' serie; een nieuwe Single Malt, uitgebracht in 2014 om de honderdste geboortedag van de beroemde Welshe schrijver, dichter en omroeper Dylan Thomas te vieren. Deze officieel gelicenseerde editie viert Dylans leven en werk en bevat originele fotografie, illustraties en citaten die Dylan op zijn creatiefst vastleggen.

Penderyn Icon of Wales Hiraeth

Een zeldzame single cask botteling speciaal geselecteerd voor Premium Spirits.

Penderyn Legend

De rode draak is de nationale vlag van Wales en het Koninklijke Welshe insigne draagt het moto "Y ddraig goch ddyry cychwyn", wat zich laat vertalen als "De rode draak zet aan tot actie". De draak komt voor in oude Welshe verhalen en was de strijdstandaard van legendarische Welshe prinsen. De Welshman Henry Tudor nam de vlag mee naar Bosworth, waar hij in 1485 de laatste koning van Engeland werd die op het slagveld werd gekroond.

Penderyn Peated Finish

Deze whisky heeft een delicate spirit met een medium turf karakter en een lichte gouden toon. Hij wordt gebotteld op 46% alcohol. Deze whisky heeft een Kosher certificaat.

Penderyn Rich Oak - 46 %

Dit is de nieuwste toevoeging aan onze Gold-reeks. De limited edition Rich Oak Single Cask en 50% bottelingen hebben belangrijke internationale prijzen gewonnen, dus we zijn verheugd om Rich Oak een vast onderdeel van ons assortiment te maken. Het is gerijpt in een reeks speciaal geselecteerde ex-bourbon en verjongde eiken vaten. Deze whisky heeft een koosjer certificaat.