Canada

Actieve filters

Sortilège Coffret + 2 Glasses (Classic)

Deze Single Estate Cognac, ABK6, is zowel de rozijnenproducent als de Cognacmaker. De terrior van ABK6 is een krijtachtige heuveltop op 154m hoogte. Voor deze spirit worden 100% Ugni-blanc druiven gebruikt.

Sortilège Crème

Sortilège Crème d'Érable combineert ook Canadese whisky met heerlijke Quebec maple syrup en een vleugje room voor een aangenaam vleugje zoetheid en een voortreffelijke mix van smaken.

Sortilège Prestige

Sortilège Prestige is een gedistilleerde drank van topkwaliteit, gemaakt van Canadese whisky die 7 jaar in eiken vaten heeft gerijpt en eerst op Quebecse ahornsiroop is gegoten. Een unieke expressie!


Sortilège is geïnspireerd op een oud traditioneel recept dat zijn oorsprong vindt in de geschiedenis van Quebec en Canada. De eerste kolonisten in Noord-Amerika brachten de kennis en cultuur van whisky met zich mee. Ze besloten toen hun drank te verbeteren door er lokale ingrediënten in te mengen, dus natuurlijk besloten ze een Canadese whisky te maken met ahornsiroop om een nieuwe en uitzonderlijke spirit te creëren.