Canada

Actieve filters

Sortilège Bleuet 70 cl

Sortilège Bleuets sauvages is onze originele melange van Canadese whisky en ahornsiroop, versterkt met de onvergelijkbare smaak van de beroemde wilde bosbessen uit de streek Saguenay-Lac-Saint-Jean in Quebec. Een unieke combinatie met een bijzonder verrassende smaak.

Sortilège Classic 70 cl

Sortilège Classic is een oordeelkundige mengeling van gerenommeerde Canadese whisky en Quebecse ahornsiroop, vermaard over de hele wereld. Het perfecte evenwicht tussen de grote kracht van de eerste en de heerlijke smaak van de tweede geeft het zijn unieke en uitzonderlijke smaak.

Sortilège Coffret + 2 Glasses (Classic)

Sortilège is afgeleid van een recept dat is ontwikkeld door de afstammelingen van de eerste kolonisten van Quebec, die technieken voor het maken van whisky naar de Nieuwe Wereld hebben gebracht en een lokaal ingrediënt, ahornsiroop, hebben toegevoegd om een nieuwe en unieke ‘blended Spirit’ te creëren. Sortilege volgt een traditioneel recept dat de perfecte balans vindt tussen de kracht van Canadian Rye Whisky en de rijke, gouden smaak van pure Canadese ‘Maple Syrup’.

Sortilège Crème

Sortilège Crème d'Érable combineert ook Canadese whisky met heerlijke Quebec maple syrup en een vleugje room voor een aangenaam vleugje zoetheid en een voortreffelijke mix van smaken.

Sortilège Prestige

Sortilège Prestige is een gedistilleerde drank van topkwaliteit, gemaakt van Canadese whisky die 7 jaar in eiken vaten heeft gerijpt en eerst op Quebecse ahornsiroop is gegoten. Een unieke expressie!


Sortilège is geïnspireerd op een oud traditioneel recept dat zijn oorsprong vindt in de geschiedenis van Quebec en Canada. De eerste kolonisten in Noord-Amerika brachten de kennis en cultuur van whisky met zich mee. Ze besloten toen hun drank te verbeteren door er lokale ingrediënten in te mengen, dus natuurlijk besloten ze een Canadese whisky te maken met ahornsiroop om een nieuwe en uitzonderlijke spirit te creëren.