Land

Actieve filters

Calle 23 Tequila Reposado

De whisky werd meer dan 45 jaar geleden gedistilleerd, bijna 80 jaar nadat onze distilleerderij werd opgericht, en heeft zijn hele rijping doorgebracht in handgeselecteerde traditionele eiken Hogshead vaten - wat de whisky een uiterst karakteristieke en luxueuze smaak geeft.

Onze laatste release, Warehouse 6 Collection- 1976, werd onlangs bekroond met Gold Outstanding op de International Wine & Spirit Competition 2022 - met de hoogst mogelijke score, 99, en won vervolgens de Trophy in de Single Malt Scotch Whisky 26 jaar en ouder categorie. Slechts twee andere whisky's in de competitie behaalden een score van 99, waaronder onze Tomatin Legacy.

Villa Lobos Tequila Blanco 55 %

In januari 2021 kondigde Lux Row Distillers de inaugurele release van Ezra Brooks 99 aan als een nieuwe uitbreiding van de Ezra Brooks-lijn. In het verleden had de Ezra Brooks line-up slechts één bourbon die in de 100+ proof categorie speelde, en dat was Old Ezra 7 Years 101, die in 2018 werd stopgezet. Met de introductie van Ezra Brooks 99 gebruikt het bedrijf nu een combinatie van twee bourbons om de ruimte in te vullen die Old Ezra 7 Year 101 ooit deed - Old Ezra 7 Year Barrel Strength en Ezra Brooks 99.

Villa Lobos Tequila Reposado

Tequila Villa Lobos is het resultaat van een vriendschap en nauwesamenwerking tussen de families Camarena en Sklar. Deagave die gebruikt wordt voor Villa Lobos wordt geoogst door agaveros van deCamarena Family plantages in Los Altos, de gevierde Arandashooglanden, waardoor alleen de zoetste en meest rijpe wordenworden gebruikt. Villa Lobos is een perfect voorbeeld van handgemaakte Tequilagemaakt met passie en zorg op de traditionele manier.Villa Lobos Blanco 55% is zacht en barstensvol smaak van deberoemde Villa Lobos 'witte peper neus' die wordt versterkt wanneertoegevoegd aan ijs of een andere mixer. Bartenders hebben ons specifiekom deze nieuwe optie gevraagd en we hebben geluisterd en zijn trotsom het toe te voegen aan het bestaande assortiment.Elke fles is met de hand genumm...