Land

Actieve filters

Tequila Chinaco Anejo

Ontdek de essentie van Mexico met Chinaco Añejo tequila, een uitzonderlijke drank gemaakt van 100% pure blauwe agave. Deze hoogwaardige ambachtelijke tequila valt op door zijn unieke balans van zoete en pittige smaken, en een diepe gouden tint die tonen van eikenhout, vanille en karamel onthult. Elke slok getuigt van de toewijding en het vakmanschap van zijn makers. Of u er nu puur van geniet, met ijs, of in uw favoriete cocktail, Chinaco Añejo tequila zal uw smaakervaring transformeren.

Tequila Chinaco Blanco

Ontdek Tequila Chinaco Blanco, een uitzonderlijke en hoogwaardige tequila, bekend om zijn pure smaak en onderscheidende aroma's.
Gebotteld binnen vijf dagen na distillatie, biedt deze tequila, gemaakt van 100% blauwe agave, een frisse en verfijnde proefervaring.
Ideaal om puur van te genieten of als basis voor premium margarita's en cocktails, onderscheidt Chinaco Blanco zich door zijn kristalheldere helderheid en unieke smaakboeket.

Tequila Chinaco Reposado

Ontdek de rijkdom en zoetheid van Chinaco Reposado tequila.
Met de hand vervaardigd van 100% pure blauwe agave, belichaamt deze premium tequila de Mexicaanse erfenis in al zijn pracht.
11 maanden gerijpt in ex-scotch eiken vaten, heeft het een lichte amberkleur en biedt het een fluweelzachte textuur.
De heldere en frisse smaken zijn prachtig in balans, bekroond met een middel-lange, fruitige en kruidige afdronk.
Of het nu puur of in je favoriete cocktail wordt genoten, Chinaco Reposado staat trots en mengt zich prachtig.

Tequila Exotico Blanco

Exotico Blanco Tequila is een ware viering van de Mexicaanse kunst van distillatie. Geproduceerd in het hart van Mexico's meest prestigieuze regio voor tequila-productie, is deze hoogwaardige distillatie het resultaat van nauwgezet vakmanschap.
Volledig gedistilleerd van blauwe agave, onderscheidt deze tequila zich door zijn kristalheldere helderheid en visuele zuiverheid, wat een uitzonderlijke proefervaring belooft.
Het belooft een verfrissend sensorisch avontuur dat zowel doorgewinterde kenners als nieuwsgierige beginners zal aanspreken.

Tequila Exotico Reposado

Exotico Reposado is een premium tequila gemaakt van 100% blauwe agave, afkomstig uit de hooglanden van Jalisco, Mexico.
Zes maanden gerijpt in witte eikenhouten vaten die eerder bourbon bevatten, biedt deze tequila een unieke zintuiglijke ervaring die de normen van kwaliteit en verfijning verhoogt.
Zorgvuldig vervaardigd door de Exotico-distilleerderij, eigendom van de familie Gonzalez, belichaamt deze tequila traditioneel Mexicaans vakmanschap met een moderne toets om de meest veeleisende fijnproevers te bevredigen.