Japan

Actieve filters

Kurayoshi Pure Malt

Kurayoshi Pure Malt is meer dan 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Het heeft een zoet en verfrissend aroma van gemoute gerst, aangevuld met zoete en wrange tonen van rum-rozijnen, mout en vanille. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere Tottori bronwater dat bij het distillatieproces wordt gebruikt.

Kurayoshi Pure Malt 8 Y

De rijke aroma's en diepe smaken van de Kurayoshi Malt Whisky 8 Year Old weerspiegelen de rijping in zorgvuldig geselecteerde eiken vaten.

Kurayoshi Pure Malt Sherry

Gerijpt in sherry vaten gedurende meer dan 3 jaar. In de neus klinken tonen van rijp fruit en chocolade. Het gehemelte imiteert de neus met extra hints van citrus en citroengras.

Migaki Japane Shochu

Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.

The Matsui The Peated

Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.