Akashi Meïsei Blended Whisky
Een Japanse whisky gemaakt van een blend van White Oak, samengesteld uit 45% single malt gerijpt in Amerikaans eiken. Wij begrijpen ook dat Meïsei in het Japans ongeveer vertaald kan worden als "beroemdheid".
Kurayoshi Pure Malt
Kurayoshi Pure Malt is meer dan 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Het heeft een zoet en verfrissend aroma van gemoute gerst, aangevuld met zoete en wrange tonen van rum-rozijnen, mout en vanille. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere Tottori bronwater dat bij het distillatieproces wordt gebruikt.
Kurayoshi Pure Malt 8 Y
De rijke aroma's en diepe smaken van de Kurayoshi Malt Whisky 8 Year Old weerspiegelen de rijping in zorgvuldig geselecteerde eiken vaten.
Kurayoshi Pure Malt Sherry
Gerijpt in sherry vaten gedurende meer dan 3 jaar. In de neus klinken tonen van rijp fruit en chocolade. Het gehemelte imiteert de neus met extra hints van citrus en citroengras.
Migaki Japane Shochu
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.