Japan

Actieve filters

Akashi Meïsei Blended Whisky

Een Japanse whisky gemaakt van een blend van White Oak, samengesteld uit 45% single malt gerijpt in Amerikaans eiken. Wij begrijpen ook dat Meïsei in het Japans ongeveer vertaald kan worden als "beroemdheid".

Kurayoshi Pure Malt

Kurayoshi Pure Malt is meer dan 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Het heeft een zoet en verfrissend aroma van gemoute gerst, aangevuld met zoete en wrange tonen van rum-rozijnen, mout en vanille. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere Tottori bronwater dat bij het distillatieproces wordt gebruikt.

Kurayoshi Pure Malt 12 Y

Kurayoshi Single Malt Whisky heeft 12 jaar gerijpt in eiken vaten. Het is rijk en geurig, met een nootachtig karakter en sterke moutaroma's. Het is een goed gebalanceerde whisky met tonen van vanille, rozijn en lichte rook.
De lichte afdronk doet denken aan het zuivere Tottori bronwater dat bij het distillatieproces wordt gebruikt.

Kurayoshi Pure Malt 18 Y

Gebotteld op 50% alc. vol, is de Kurayoshi 18 Year Old Pure Malt Whisky Schots van stijl met complexe en diepe smaken. Hij is goed in balans met een zachte smaak die zoetheid en kruidigheid laat zien, aangevuld met moutige boventonen. De afdronk is elegant en licht rokerig.

Kurayoshi Pure Malt 8 Y

De rijke aroma's en diepe smaken van de Kurayoshi Malt Whisky 8 Year Old weerspiegelen de rijping in zorgvuldig geselecteerde eiken vaten.

Kurayoshi Pure Malt Sherry

Gerijpt in sherry vaten gedurende meer dan 3 jaar. In de neus klinken tonen van rijp fruit en chocolade. Het gehemelte imiteert de neus met extra hints van citrus en citroengras.

The Matsui Sakura Cask

Dit meesterwerk, met passie gecreëerd door de Kurayoshi Distillery, is een Japanse single malt whisky gerijpt in een enkel Sakura vat, bekend om zijn kwaliteit. In combinatie met het moutaroma en de bittere smaak van een ongemengde whisky, komen in de mond ook delicaat zoete en knapperige kersentonen naar voren. De whisky wordt gerijpt in de Tottori Prefectuur, in een natuurlijke omgeving waar de temperatuur van seizoen tot seizoen sterk wisselt. De whisky is subtiel afgewerkt met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van de berg Daisen.