Andere

Actieve filters

Aerolite Lyndsay 10 Y

Aerolite Lyndsay is een tien jaar oude geturfde single malt van een geheime distilleerderij op Islay. Onze blenders presenteren het beste van de drank door het in bourbonvaten en Spaanse eiken sherryvaten te laten rusten.

Darkness 8 Years Oloroso Sherry Cask Finish

Een geweldige 8 jaar oude Single Malt Scotch Whisky. Het distillatieproces geeft de Darkness 8Y een uniek karaktervolle smaak en een complexe body. 8 jaar gerijpt in ex-bourbonvaten, die een zoete en romige textuur geven.De diepte en complexiteit van deze Single Malt wordt vervolgens aangevuld met maar liefst drie extra maanden rijping in op maat gemaakte ‘Oloroso Sherry Cask Octaves’.De sterke invloed van het sherryvat zorgt voor levendige aroma’s en smaken, een teken van karakter en zorgt voor een opmerkelijk ingewikkelde ervaring van intensiteit en diepte.

Darkness Benriach 6 Y Oloroso Cask Finish 58.6 %

|DEGUSTATIEKAART|

Neus

Oude warme specerijen, zoete citrusvruchten en bessengebak.

Smaak

Moutbrood, licht geroosterd, met veel licht gezouten boter.

Afdronk

Er komen tonen van gekonfijte gember naar boven. De vurige warmte zwakt af, maar het rijke fruit houdt aan.

Darkness Dailuaine 17 Y Pedro Ximenez Cask Finish 52.7%

|DEGUSTATIEKAART|

Neus

Krachtige sherry, sappige dadels en geroosterde noten - amandelen, cashewnoten en walnoten.

Smaak

Overrijpe mango, hopen vanille die uitlopen in een café latte

Afdronk

Heerlijk met een subtiele peperige afdronk.

Fiona Macleod 33 Y Single Malt

The Character of Islay Whisky Company's single malts hebben een retro gevoel en een intens turfachtig, ziltig profiel dat de geest van Islay belichaamt. Fiona MacLeod is een single malt gemaakt van een mengsel van zorgvuldig geselecteerde vaten die ten minste 33 jaar oud zijn. Alle vaten komen uit dezelfde distilleerderij, die geheim blijft, tenminste tot de proeverij... De naam "Fiona Macleod" is een eerbetoon aan de Schotse schrijver William Sharp die zijn hele leven zijn identiteit onder dit pseudoniem verborgen hield.