Ierland

Actieve filters

Glendalough Rose Gin

Om Glendalough Rose Gin te creëren, hebben de distilleerders hun Wild Botanical Gin recept opnieuw gemixt, waarbij ze de fruit-, bloem- en kruidnoten hebben opgevoerd. Bovendien hebben de distilleerders drie soorten rozen aan de mix toegevoegd: wilde rozen uit de bergen van Wicklow, heritage rozen en Damask rozen (een bijzonder gewaardeerde variëteit). Het resultaat is zo geurig als je je kunt voorstellen, maar is briljant in balans met de klassieke botanicals in de kern. Zou een geweldige Aviation cocktail moeten zijn...

Glendalough Wild Botanical Gin

Wij verzamelen wilde planten uit de bergen rond de distilleerderij om deze buitengewone gin te maken.
Deze duurzaam geplukte planten gaan vers (niet gedroogd) in de distilleerketel, binnen enkele uren na het plukken. Ze worden zorgvuldig langzaam gedistilleerd om de delicate smaken in kleine batches naar boven te halen.
De snijpunten worden per batch bepaald, op basis van geur en smaak (nooit getimed of geautomatiseerd) alsof elke batch de eerste is, waardoor deze gin op een heel ander smaakniveau komt.
De kennis, ervaring en moeite die in elke fles gaan, is wat het zo speciaal maakt.
Wij zijn er dol op in een G&T gegarneerd met een partje grapefruit en een vers gescheurd takje basilicum. Of probeer het eens in een Tom Collins.