Frankrijk

Actieve filters

Generous Gin

Zo vers als perfect fruit.Zo rijk als een perfecte oogst.Generous is niet zomaar een gin!Het is de essentie van de distillatiekunst als een perfecte tuin of een droombos. Rijk aan meerdere elementen: citrus, roze bessen, bloedsinaasappelen, grijze peper, vlierbessen, limoen, jeneverbes ... Genereus is als de kern van een perfecte boom, die de beste aroma’s op aarde zou bieden. Alle ingrediënten zijn natuurlijk. Sommige worden verkregen door maceratie, andere door distillaties in een uniek en complex proces.

Generous Gin Organic

Generous Bio Gin is een frisse en aromatische gin die tonen van jeneverbessen combineert met een subtiele en elegante expressie van koriander en cumbava.

Generous Gin Purple

Generous Gin ‘Purple’ is een ware innovatie in de ginwereld! Meer dan enkel de kleur, Generous Gin ‘Purple’ is de eerste gin die anthocyanen van druiven en polyfenolen bevat. Polyfenolen zijn de moleculen die zorgen voor de tannines in wijn, anthocyanen brengen textuur en kleur in rode wijn. Anthocyanen zijn ook bekend als antioxidanten.Deze fijne blend van Generous Gin geeft een zachte ‘Dry’ textuur, gecombineerd met de frisheid van roze grapefruit-smaak.

YuGin

YuGin is een unieke combinatie van natuurlijke extracten van yuzu, Sichuan peper, koriander en jeneverbes. Yuzu wordt gebruikt door topkoks en parfumeurs, maar is ook een citrusvrucht die al eeuwenlang bij de Japanners geliefd is om zijn ontspannende en verfrissende eigenschappen, zowel in de Japanse keuken als in eeuwenoude gebruiken zoals Yuzuyu: voor toji (de winterzonnewende) wordt yuzu in een heet bad gedompeld, om verkoudheid te voorkomen, het lichaam te verwarmen en de geest te ontspannen.