Frankrijk

Actieve filters

Blue Ribbon Gin

Blue Ribbon, geproduceerd door het Franse bedrijf Oposit Wines & Spirits, is een gin met een delicate smaak en een subtiel boeket van zijn belangrijkste botanische elementen: tijm, jeneverbes, limoen en Jamaicaanse peper, een unieke en ongekende smaak.

De smaak van Blue Ribbon is ontwikkeld door de kwaliteit van zijn vijfmaal gedistilleerde zuivere gin, die met deze verfijning een perfecte expressie van zijn veertien botanische elementen mogelijk maakt.

Geproduceerd in een micro-distilleerderij, geeft het distillatieproces van de botanische ingrediënten de blend uiteindelijk een uitzonderlijke zachtheid.

Met een elegante en stijlvolle fles die veel aandacht trekt, staan we voor een product dat ons waarschuwt voor de kwaliteit die het bevat.

Generous Gin

Het belangrijkste product van de Matusalem Rum familie, een origineel recept, waarin, sinds 1872, de Solera methode een complexiteit en zachtheid geeft, ideaal voor een nieuwe generatie van mixdranken.

Generous Gin Purple

Generous Gin ‘Purple’ is een ware innovatie in de ginwereld! Meer dan enkel de kleur, Generous Gin ‘Purple’ is de eerste gin die anthocyanen van druiven en polyfenolen bevat. Polyfenolen zijn de moleculen die zorgen voor de tannines in wijn, anthocyanen brengen textuur en kleur in rode wijn. Anthocyanen zijn ook bekend als antioxidanten.Deze fijne blend van Generous Gin geeft een zachte ‘Dry’ textuur, gecombineerd met de frisheid van roze grapefruit-smaak.