Filteren op

Land

Land

Age

Age

Volume

Volume

Merk

Merk

Alcoholgraad

Alcoholgraad

Rum

Item 1-12 van 321 in totaal item(s)

Actieve filters

Baie Des Trésors Fleurs Du Vent 49.8%

2021 was een bijzonder droog jaar op Martinique. Caravelle nog droger dan normaal. Omdat er weinig water was suikerriet bijzonder fijne rum geproduceerd, waardoor 2021 echt een historisch wijnjaar. Deze klimatologische anomalie produceert rum van grote finesse.

Baie Des Trésors Fruits Des Pluies 50%

Gelegen op de groene hoogten met uitzicht op het Presqu'ïle de la Caravelle, hebben de percelen van Dufferet geprofiteerd van de regenval ook al was 2021 een bijzonder droog jaar. We kunnen dus kwaliteiten die deze rum zijn identiteit hebben gegeven, namelijk een warm profiel en rijk aan exotische smaken. Er zijn echter bloemige tonen in deze 2021 vintage.

Baie Des Trésors Karakoli 52%

DEGUSTATIEKAARTKleur: Goudkleurig met amberkleurige en licht roodachtige accenten. Mooie helderheid en glans. In de neus: krachtig en complex, gekenmerkt door een delicate houtachtige noot met een banketachtige nuance van gekarameliseerde vanille en gedroogde kokosnoot (typisch voor Amerikaans eiken). Uitgesproken, frisse bloemennuances. Lichte tonen van gedroogde tabak, gevolgd door balsamico noten onderbroken door koffie en chocolade accenten. Basisnoten van kruiden (bloemige peper, kaneel), gedroogde bloemen en een vleugje saffraan. In de mond: De aanzet van de rum is soepel, met een delicate, elegante tannische structuur. De tannines zijn goed gemengd en de textuur is zijdeachtig. Veel rondheid en een volle body in de mond. in de mond, met aroma's van bloemen en balsamico's (...

Baie Des Trésors Plein Soleil 54%

Aan de kust van Martinique, op het perceel Fond Basile, gedijen suikerrietplanten onder een stralende zon. In dit dorre land absorberen de rietplanten intense plantaardige aroma's, die Baie des Trésors versterkt met zijn cuvée Plein Soleil.

Deze parcellaire witte agrarische rum onthult wilde en frisse tonen, en biedt een echte zintuiglijke ervaring.

Baie des Trésors Plein Soleil opent met verrassende noten van roos, lychee en citrusvruchten.

Het ronde en zachte gehemelte onthult smaken van rijpe rietstengels die evolueren naar exotisch fruit.

De vegetale afdronk krijgt ondertussen bijna mentholachtige accenten, voor een complex en verfrissend boeket.