Filteren op

Land

Land

Age

Age

Volume

Volume

Merk

Merk

Alcoholgraad

Alcoholgraad

Rum

Item 1-12 van 263 in totaal item(s)

Actieve filters

1914 Ron Edicion Gatun

1914 werd opgericht door de Rum of Panama Corp. en is een eerbetoon aan Panama en de interoceanische doorvaart. De eerste editie draagt de naam Edicion Gatun. Gatun is het belangrijkste meer langs het kanaal en ook de naam van het dok aan het Caribische uiteinde van het kanaal. Het is een blend met tot 22 jaar rijping en wordt niet in de solera stijl geproduceerd.


Door het iets hogere alcoholgehalte van 41,3% voor de gebruikelijke Spaanse stijl rum, biedt Ron 1914 meer karakter dan vergelijkbare sipping rums uit Centraal-Amerika.

Abelha Organic Cachaca Gold 3 Y

Nordés Atlantic Galician Gin is een nogal intrigerende Spaanse gin, gemaakt van een alcohol op basis van Albariño-druiven, in plaats van de meer gebruikelijke op graan gebaseerde alcohol, samen met 11 botanicals, waaronder 6 lokale uit Galicië, zoals eucalyptus, citroenverbena en zeekraal, wat de gin een complexe maritieme kwaliteit geeft. Het resultaat is een gedurfd smaakprofiel dat past bij zomerdrankjes en cocktails. De fles is ook heel stijlvol - zeer indrukwekkend spul!

Botran Rare Vintage French Wine Cask

Dynamic Ageing (Solera aangepast).
-Blend van 8-25 jaar oude rums.
-Amerikaanse Whiskey
-geroosterde Amerikaanse whiskey
-Sherry wijn
-Portwijn
-Franse witte wijn.
VATEN

-Intense mahonie.
NOSE
-Diep houtaroma, kenmerkend voor
van Franse wijn, hints van vanille,
noten, gedroogd fruit en tonen van kruiden.
PALATE
-Intens getoaste Franse wijn smaak,
delicate tonen van vanille, karamel
en kruiden met een fruitige afwerking.

FINISH
-Fruitige afdronk.


Botran Reserva 15 Y

Deze rum is gerijpt op basis van het solera systeem in de bergen van Guatemala. Er werden witte eiken vaten gebruikt, waar voorheen Sherry en Port in gerijpt werden.