Filteren op

Land

Land

Age

Age

Volume

Volume

Merk

Merk

Alcoholgraad

Alcoholgraad

Land

Item 1-12 van 276 in totaal item(s)

Actieve filters

1914 Ron Edicion Gatun

1914 werd opgericht door de Rum of Panama Corp. en is een eerbetoon aan Panama en de interoceanische doorvaart. De eerste editie draagt de naam Edicion Gatun. Gatun is het belangrijkste meer langs het kanaal en ook de naam van het dok aan het Caribische uiteinde van het kanaal. Het is een blend met tot 22 jaar rijping en wordt niet in de solera stijl geproduceerd.


Door het iets hogere alcoholgehalte van 41,3% voor de gebruikelijke Spaanse stijl rum, biedt Ron 1914 meer karakter dan vergelijkbare sipping rums uit Centraal-Amerika.

Abelha Organic Cachaca Gold 3 Y

100% single estate - family operation with production coordinated from cane field to pot still. Organic processes, not adding sugar and resting before bottling lead to high-quality, consistent cachaça. Made traditionally in Rio de Contas, the Chapala Diamantina region – in the heart of Bahia, Brazil which holds a powerful historic, natural and cultural heritage. Designed as a sipping spirit with aromatic nose, grassy texture and a long finish; also perfect for fresh full-on cocktails. Abelha Cachaça Gold is aged for 3 years in 250 litre casks made from garapeira, a Brazilian Ash.

Abelha Organic Cachaca Silver

Abelha Prata is een volle, ambachtelijke cachaça, met een intense, fruitige, aromatische neus; vers suikerriet en steenvruchten in de mond; en een zachte, droge afdronk. Om het onderscheidende karakter van Abelha Prata te creëren, laten we de cachaça 6 maanden rusten in open stalen tanks, zodat de bijproducten kunnen verdampen en oxideren, wat de cachaça zijn kenmerkende bouquet geeft. Er wordt geen suiker toegevoegd, en er zijn geen onzuiverheden of giftige stoffen in de cachaça, wat resulteert in frisse aroma's wanneer u een fles opent en pure smaken wanneer u een slok neemt.

Abelha Organic Cachaca Silver Giftpack

Abelha Organic Cachaça wordt met zorg gemaakt - voor het ambacht, voor het suikerriet en voor de gemeenschap.Abelha Prata is een volle, ambachtelijke cachaça met een intense, fruitige en aromatische neus, vers suikerriet en steenfruit in de mond, en een droge, zachte afdronk. Om het kenmerkende karakter van Abelha Prata te creëren, laten we de cachaça 6 maanden rusten in open stalen tanks, zodat de bijproducten kunnen verdampen en oxideren, waardoor de cachaça zijn karakteristieke bouquet krijgt. Er wordt geen suiker toegevoegd, en cachaça bevat geen onzuiverheden of giftige stoffen, wat resulteert in frisse aroma's wanneer u een fles opent en pure smaken wanneer u een slok neemt.

Botran Reserva 15 Y

Deze rum is gerijpt op basis van het solera systeem in de bergen van Guatemala. Er werden witte eiken vaten gebruikt, waar voorheen Sherry en Port in gerijpt werden.

Botran Rich Guatemalan Oak

De Rare Blend Guatemalan Oak is een blend van rums die tussen de 8 en 25 jaar oud zijn. Hij is dynamisch gerijpt in 5 eiken vaten: Guatemalteekse eik en vaten die Amerikaanse whisky, opgeladen Amerikaanse whisky, sherry en port hebben bevat. Met een speciale afwerking in Guatemalteekse eiken vaten.

Botran Solera 18 Y

Een rijke en warme rum van Guatemala uit de Ron Botran selectie. Aan de top van hun gamma staat deze 18 jarige rum, gerijpt in een solera systeem van Amerikaanse eik, sherry- en porto-vaten.