Guyana

Actieve filters

El Dorado 12 Y

El Dorado 12 is een blend van speciaal geselecteerde, gerijpte rums. De jongste rum in de blend is minstens 12 jaar oud, het is een combinatie van de Enmore and Diamond Coffey stills and de Port Mourant double wooden pot still, ze werden in een perfecte balans samengebracht en rijpten in ex-bourbon eiken vaten.

El Dorado 15 Y

El Dorado 15Y Special Reserve staat al lang bekend als de beste rum van de Caraïben en heeft de afgelopen tien jaar voortdurend belangrijke prijzen gewonnen. Het is een fijne, cognac-achtige rum met het meest intrigerende en complexe karakter in zijn klasse. Perfect om lang van te nippen, puur of on the rocks. Een klassieker!

El Dorado 21 Y

Deze rijkelijk bewerkte rum heeft ten minste 21 jaar in eikenhouten vaten gelegen en is daarna kunstig geblend, zodat u ervan kunt genieten.

El Dorado 25 Y

Don Papa is de originele 'Single Island' rum uit de Filippijnen, geïnspireerd door Papa Isio, de revolutionaire held en sjamaan van het eiland Negros, waar hij wordt gemaakt.
Gerijpt in de uitlopers van Mount Kanlaon, wordt Don Papa gedurende 7 jaar gerijpt in ex-Bourbon en ex-Rioja Amerikaanse eiken vaten voor de diepte van de smaak, voordat hij tot in de perfectie wordt gemengd door onze Master Blender.

El Dorado 3 Y White

Deze rum ligt minstens drie jaar in eiken vaten en wordt daarna dubbel gefilterd door natuurlijke houtskool om kleur te verwijderen, wat resulteert in een spirit die ongelooflijk zacht en veelzijdig is.

El Dorado 5 Y

Minstens vijf jaar in eikenhouten vaten gelegd, is deze rum doordrenkt met onovertroffen dimensies en diepte. Kan het best puur of met ijs worden gedronken.

El Dorado 8 Y

Created by our Master Blender, this rum was laid down in oak barrels for at least eight years producing a smooth and characterful blend that is perfect for sipping or for use in craft cocktails.