Cuba

Actieve filters

Lost Distillery Lossit

De Naga Siam Edition rum ontwikkelt, dankzij de lange houtrijping, complexe houtachtige aroma's, die de geuren van sandelhout en gebraad combineren. Dit wordt gevolgd door tonen van noten en karamel.


De rum heeft een soepele en ronde structuur, kenmerkend voor Naga rums. De geroosterde aroma's komen tevoorschijn en ondersteunen de elegante tonen van noten, vanille en tabak. De afdronk is lang en het geheel wordt ondersteund door een zeer elegante houttoets.

Rum & Cane Central America

Rum & Cane Central America XO is een blend van rums uit twee verschillende landen: Nicaragua en Guatemala. Hij rijpt minstens 6 jaar in bourbonvaten.

Rum & Cane French Overseas

Gemaakt van een combinatie van Pedro Ximénez en Oloroso sherry vaten samen met een kleine hoeveelheid Virgin Oak vaten en rode wijn barriques, de resulterende bronzen spirit levert sherry-gerijpte verfijning. Overvloedig met klassieke Speyside heidehoning en butterscotch tonen, perfect in balans met zoete specerijen en hints van stemgember, vertegenwoordigt deze creatie echt het karakter van GlenAllachie.

Rum & Cane Spanish Caribbean Rum

Rum & Cane Spanish Carribean XO is een blend van twee traditionele Spaanse melasse rums, de ene geproduceerd in Cuba en de andere in de Dominicaanse Republiek. Deze rum heeft ten minste 6 jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten die voorheen bourbon bevatten.