Filteren op

Land

Land

Age

Age

Volume

Volume

Merk

Merk

Alcoholgraad

Alcoholgraad

El Salvador

Actieve filters

Cihuatan 12 Y Cinabrio

Dit is een royale rum in al zijn facetten. Nog voor de fles open gaat trekt ze reeds onze aandacht met haar mahonie-kleur en koperrode toetsen. Vanaf dat moment worden we uitgenodigd om te luisteren naar Cihuatan’s verhaal. Wanneer de rum geserveerd wordt ruiken we de aroma’s van de bourbon-vaten waarin deze rum gedurende 12 jaar rijpte.

Cihuatan Indigo 8 Y - Rum El Salvador

Hier is een nieuwe jaargang van Cihuatan, het jonge merk dat El Salvador in de zeer selecte kring van rumgebieden heeft gebracht! Zijn naam: Indigo. Een kleur die deel uitmaakt van het beroemde "Maya-blauw", een prachtige kleur die terug te vinden is in de fresco's van de tempels die in de jungle begraven liggen. Het merk Cihuatan is een eerbetoon aan de Maya-cultuur, die een integrerend deel uitmaakt van de geschiedenis van El Salvador. De iconografie is terug te vinden op de etiketten die de flessen sieren, zoals deze. Deze cuvée, gerijpt in Amerikaanse eiken vaten met Bourbon, is een blend van verschillende jaargangen die minimaal 8 jaar gerijpt zijn. De nadruk ligt op authenticiteit: er zijn geen additieven gebruikt om het algemene resultaat te wijzigen.

Cihuatan Sahumerio

Cihuatan Sahumerio is een ‘limited edition’ rum gemaakt als een viering van de liefde. Volgens de Maya-cultuur was vuur het symbool van liefde en was de arendsgodin Chantico de beschermer ervan. Zo zou elk liefdevol huis zo een ‘Sahumerio’ behouden, een heilig vat voor vuur. Deze Sahumerio’s zouden dan dag en nacht branden ter ere van de liefde.