El Salvador

Actieve filters

Cihuatan Alux 15Y Ltd edition

Cihuatán Alux is een limited edition rum geïnspireerd op de Maya-legende van de Aluxes, beschermgoden van het land. Volgens de Maya overlevering leefden deze goden in maïs- en cacaovelden, omdat deze werden beschouwd als de heiligste gaven van de aarde. Aan het begin van elk oogstseizoen hielden de Maya's als dank aan de Aluxes een betoverend feestmaal vol rijke lekkernijen van chocolade en maïs. Als geschenk aan deze beschermgoden heeft onze Master Blender deze rum gemaakt met tonen van Maya atole, cashewnoten, gember, kaneelstokjes, geroosterde maïs en chocolademousse.

Cihuatan Nantli 20th Anniversary Edition

Ontdek de gelimiteerde editie CIHUATAN Nantli 20 Jaar 2004, een oude rum uit El Salvador ter viering van de 20e verjaardag van de Licorera Cihuatán distilleerderij.

Deze uitzonderlijke nectar is het resultaat van uniek vakmanschap en een toegewijde passie voor suikerriet, verpakt in een fascinerend Maya-erfgoed.

Samengesteld en 20 jaar gerijpt in maagdelijke eiken vaten uit de inaugurele reserves, is deze zeldzame en kostbare rum verkrijgbaar in slechts 3520 flessen, elk met de hand genummerd.