La Réunion

Actieve filters

Isautier Rhum Barrik

Barrik rum is een frisse, expressieve rum met een assertief, fijn houtachtig karakter dat deze rum onderscheid van de rest.

Isautier Rhum Secret de Canne

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.

Isautier Rhum Vieux 10 ans

Deze extra oude agrarische rum heeft meer dan 10 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten en vervolgens in rode vaten in onze kelder.

Isautier Rhum Vieux 5 ans

Deze rum is een mengeling van agrarische rums en traditionele rums die vijf jaar in Franse eiken vaten zijn gerijpt, wat hem zowel origineel als complex maakt.

Savanna 10 ans d'âge

10 jaar is de magische leeftijd voor een rum. Hij staat dan aan het firmament van zijn evolutie. Met zijn sterke karakter en houtachtige zoetheid zal hij de meest veeleisende fijnproevers veroveren.

Savanna 5 ans d'âge

Savanna 5 years old is het juiste evenwicht tussen de kracht van een nog jonge rijping in de kelder en de explosie van edele parfums die vrijkomen door vijf jaar in het vat. Houtachtig met delicate nootachtige vanilletonen, doet hij de tafel van kenners eer aan. Een van de meest bekroonde rums van het gamma.

Savanna 7Y

Deze oude rum van 7 jaar oud, gerijpt in de omstandigheden van een hygrometrisch klimaat en tropische hitte, is de Savanna die het meest wordt beloond op de internationale wedstrijden. Een grote klassieker voor alle liefhebbers van ronde en zoete sterke dranken en een veilige gok voor degenen die het willen leren.