subcategory

Actieve filters

Don Papa Baroko + Etui

Toen we de sleutels van GlenAllachie kregen, ging onze Master Distiller Billy Walker meteen aan de slag om zijn vingerafdruk op onze whisky te zetten: Schotse gerst, gisting van 160 uur, langzame distillatie. Billy is al 50 jaar blender en in de pakhuizen komt hij pas echt tot zijn recht. In onze 16 pakhuizen met vaten die teruggaan tot de jaren zeventig, heeft Billy een beperkt aantal vaten geselecteerd om als GlenAllachie 18yo te worden uitgebracht. De kenmerkende GlenAllachie rijke, robuuste spirit in harmonie met de heide en butterscotch tonen. De GlenAllachie 18 Year Old is gebotteld op 46%, non chill filtered en naturel van kleur.

Doorly's 5 Y

Handgemaakt op basis van de beste maïs uit Kentucky en Indiana, geselecteerde rogge en superieure mout. Het heeft minstens 8 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten. Daarna werden voor elke productie kleine hoeveelheden van de eerste rijping geselecteerd.

Foursquare Sixty Six 12 Y

De Foursquare Distillery, eigendom van R.L. Seale & Co. en in 1996 gebouwd op de resten van een oude suikermolen uit 1636, dankt zijn formidabele stuwkracht aan Richard Seale - de huidige eigenaar. De distilleerderij produceert gefermenteerde melasse rums, gedistilleerd, gerijpt, geblend en gebotteld ter plaatse. De authenticiteit van deze productie wordt niet aangetast door de toevoeging van kleurstoffen of textuur: een productiekwaliteit die al bijna 100 jaar wordt erkend!