subcategory

Actieve filters

Doorly's 5 Y

Handgemaakt op basis van de beste maïs uit Kentucky en Indiana, geselecteerde rogge en superieure mout. Het heeft minstens 8 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten. Daarna werden voor elke productie kleine hoeveelheden van de eerste rijping geselecteerd.

Doorly's 8 Y Gold

Nieuwe trends en tijdloze klassiekers liggen vaak heel dicht bij elkaar. Dit is iets dat alleen met wijsheid wordt gewaardeerd. Iets dat slechts voor weinigen bereikbaar is. Deze kennis is niet gemakkelijk te verkrijgen. Het vereist smaak nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en een verlangen om het verstrijken van de tijd te overstijgen. Ron Matusalem Gran Reserva 23 is de vrucht van een van deze schaarse wijsheden. Van de familie Alvarez, die met exquise smaak, in Santiago de Cuba, bijna 150 jaar geleden, een verfijnde en persoonlijke rum creëerde die tegenwoordig de favoriete referentie is van de meest veeleisende connaisseurs over de hele wereld.

El Dorado Display Tri-Pack 12 Y-15 Y- 21 Y

Met zijn juiste hoeveelheid bitterheid en kruidige smaak kan Archibald heel vers op zichzelf worden gedronken.


Sommige mensen genieten ervan als een eenvoudige dorstlesser, terwijl anderen ervan genieten als een volwassen drankje dat bijna aanvoelt als gin of een andere alcoholvrije drank.

Isautier Rhum Barrik

Barrik rum is een frisse, expressieve rum met een assertief, fijn houtachtig karakter dat deze rum onderscheid van de rest.

Isautier Rhum Secret de Canne

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.