Engelse Stijl

Actieve filters

Doorly's XO Gold

In een delicate en gastronomische stijl onthult deze Doorly's XO old rum smaken van exotisch fruit overgoten met vanille. Zijn assertieve karakter maakt het een fijne rum om van te genieten. Doorly's XO rum is een blend van rums tussen 6 en 12 jaar oud, en heeft enkele maanden gerijpt in oloroso sherry vaten.

Foursquare Sixty Six 12 Y

De Foursquare Distillery, eigendom van R.L. Seale & Co. en in 1996 gebouwd op de resten van een oude suikermolen uit 1636, dankt zijn formidabele stuwkracht aan Richard Seale - de huidige eigenaar. De distilleerderij produceert gefermenteerde melasse rums, gedistilleerd, gerijpt, geblend en gebotteld ter plaatse. De authenticiteit van deze productie wordt niet aangetast door de toevoeging van kleurstoffen of textuur: een productiekwaliteit die al bijna 100 jaar wordt erkend!

Kiyomi Japanese Rum

Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.