Filteren op

Alcoholgraad

Alcoholgraad

Rum Arrangé

Actieve filters

La Fabrique Ice Storm Ginger Menthe

Deze originele bereiding mengt verse munt, zoete gember en lange Java peper voor een aangename en intense sensatie van frisheid.


La Fabrique N°12 Vanille - Macadamia

Deze keer nodigt het merk ons uit naar Jamaica te gaan: naar de ontdekking van een zeer oude VSOP-rum om precies te zijn. Deze creatie van de Worthy Park distilleerderij heeft vier jaar in Bourbon vaten gelegen en is vervolgens naar de Cognac streek vervoerd voor een extra rijping van zes maanden in de kelders van het merk in Chevanceaux. Deze cuvée heeft dus geprofiteerd van een dubbel rijpingsproces in een tropisch en continentaal klimaat.

La Fabrique N°4 Fruit de la Passion - Hibiscus

Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!

La Fabrique N°5 Mangue - Abricot - Thym

La Fabrique de l'Arrangé N°05 is een gearrangeerde rum die in Île-de-France wordt geproduceerd door Tricoche Spirits. In dit recept, gemaakt met AOC Martinique landbouwrum, worden de rondheid van de Kent mango en de zoetheid van de gedroogde abrikoos versterkt door een vleugje tijmbloem.