Franse stijle

Actieve filters

Isautier Rhum Barrik

Barrik rum is een frisse, expressieve rum met een assertief, fijn houtachtig karakter dat deze rum onderscheid van de rest.

Isautier Rhum Secret de Canne

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.

Isautier Rhum Vieux 10 ans

Deze extra oude agrarische rum heeft meer dan 10 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten en vervolgens in rode vaten in onze kelder.

Isautier Rhum Vieux 5 ans

Deze rum is een mengeling van agrarische rums en traditionele rums die vijf jaar in Franse eiken vaten zijn gerijpt, wat hem zowel origineel als complex maakt.

Longueteau Maracudja Litre

Ontdek de tropische essentie van Guadeloupe met Longueteau Maracudja, een voortreffelijke fusie van witte agrarische rum en in de zon gerijpte maracujas. Deze ambachtelijke punch, meervoudig bekroond op de Concours Général Agricole in Parijs, brengt je met elke slok naar het hart van de Guadeloupeaanse tradities. De zorgvuldige maceratie van passievruchten, geoogst op het Domaine du Marquisat de Sainte-Marie, geeft deze punch een ongeëvenaarde frisheid en rondheid.