Agricole

Actieve filters

Isautier Rhum Secret de Canne

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.

Isautier Rhum Vieux 10 ans

Deze extra oude agrarische rum heeft meer dan 10 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten en vervolgens in rode vaten in onze kelder.

Isautier Rhum Vieux 5 ans

Deze rum is een mengeling van agrarische rums en traditionele rums die vijf jaar in Franse eiken vaten zijn gerijpt, wat hem zowel origineel als complex maakt.

La Fabrique Ice Storm Ginger Menthe

Deze originele bereiding mengt verse munt, zoete gember en lange Java peper voor een aangename en intense sensatie van frisheid.


La Fabrique N°4 Fruit de la Passion - Hibiscus

Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!

La Fabrique N°5 Mangue - Abricot - Thym

La Fabrique de l'Arrangé N°05 is een gearrangeerde rum die in Île-de-France wordt geproduceerd door Tricoche Spirits. In dit recept, gemaakt met AOC Martinique landbouwrum, worden de rondheid van de Kent mango en de zoetheid van de gedroogde abrikoos versterkt door een vleugje tijmbloem.

Longueteau Maracudja Litre

Ontdek de tropische essentie van Guadeloupe met Longueteau Maracudja, een voortreffelijke fusie van witte agrarische rum en in de zon gerijpte maracujas. Deze ambachtelijke punch, meervoudig bekroond op de Concours Général Agricole in Parijs, brengt je met elke slok naar het hart van de Guadeloupeaanse tradities. De zorgvuldige maceratie van passievruchten, geoogst op het Domaine du Marquisat de Sainte-Marie, geeft deze punch een ongeëvenaarde frisheid en rondheid.