Agricole

Actieve filters

Isautier Rhum Secret de Canne

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.

Isautier Rhum Vieux 10 ans

Deze extra oude agrarische rum heeft meer dan 10 jaar gerijpt in nieuwe eiken vaten en vervolgens in rode vaten in onze kelder.

Isautier Rhum Vieux 5 ans

Deze rum is een mengeling van agrarische rums en traditionele rums die vijf jaar in Franse eiken vaten zijn gerijpt, wat hem zowel origineel als complex maakt.

La Fabrique Ice Storm Ginger Menthe

Deze originele bereiding mengt verse munt, zoete gember en lange Java peper voor een aangename en intense sensatie van frisheid.


La Fabrique N°12 Vanille - Macadamia

Deze verleidelijke maceratie van macadamianoten met praliné en bourbon vanille aroma's is een klassieker geworden onder de 'rhums arrangés'. U zult verrukt zijn door zijn originaliteit en zoetheid van het verrukkelijke recept!

La Fabrique N°2 Ananas - Citron Vert

Een perfecte combinatie van de zoetheid en gulheid van Victoria ananas en de toniciteit van limoennoten.

La Fabrique N°4 Fruit de la Passion - Hibiscus

Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!

La Fabrique N°5 Mangue - Abricot - Thym

La Fabrique de l'Arrangé N°05 is een gearrangeerde rum die in Île-de-France wordt geproduceerd door Tricoche Spirits. In dit recept, gemaakt met AOC Martinique landbouwrum, worden de rondheid van de Kent mango en de zoetheid van de gedroogde abrikoos versterkt door een vleugje tijmbloem.

Longueteau Cuvée Solidaire

De inperking die werd ingesteld om de verspreiding van het virus tegen te gaan, had ernstige gevolgen voor de restauranthouders, die hun deuren meer dan een maand moesten sluiten. Ondanks deze moeilijkheden hebben sommige restauranthouders de handen uit de mouwen gestoken om maaltijden te verstrekken aan gezondheidswerkers. Daarom heeft het merk Longueteau deze nieuwe jaargang als dank aan deze goedhartige chef-koks opgedragen. Bij elke aankoop van deze beperkte cuvée Solidaire zal drie euro aan hen worden geschonken. Een heerlijke witte agrarische rum, gemaakt van blauw suikerriet en gerijpt in roestvrijstalen tanks. Een uitstekend initiatief en een delicate attentie van het Maison Longueteau, die wij alleen maar kunnen goedkeuren en doorgeven, door het zo wijd mogelijk te versp...

Longueteau Maracudja Litre

Deze super-premium gin wordt gemaakt volgens ons eigen recept, een combinatie van een speciaal geselecteerde reeks botanicals en de beste zuivere graan-eau-de-vie. De gin wordt geproduceerd in kleine batches met alleen de beste ingrediënten.