- add remove Home
- add remove Armagnac
- add remove Calvados
- add remove Cognac
- add remove Eau de Vie
- add remove Genever
- add remove Gin
- add remove Grappa
- add remove Likeur
- add remove Mezcal
- add remove Pineau
- add remove Pisco
- add remove Porto
-
add
remove
Rum
- add remove Tequila
- add remove Vermouth
- add remove Vodka
-
add
remove
Whisky
- add remove Andere
- BIO
- Giftpacks
- Single Cask Premium Spirits
Filteren op
Age
Age
Merk
Merk
Alcoholgraad
Alcoholgraad
Japan
Actieve filters
Kiyomi Japanese Rum
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.
Ryoma Vieilli 7 ans Fût de Chêne
Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.De gebruikte gisten werden oorspronkelijk door de distilleerderij gecreëerd om hun sake te fermenteren.Drink puur of in een cocktailKamertemperatuurPast perfect bij lychee sorbet
Teeda 21 Y Japanese Rum
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.
Teeda 5 Y Japanese Rum
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.