Japan

Actieve filters

Kiyomi Japanese Rum

Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.

Ryoma Vieilli 7 ans Fût de Chêne

Ryoma wordt gemaakt van vers geperst suikerrietsap volgens agrarische rummethoden en rijpt zeven jaar in eikenhouten vaten tot een aromatische en zachte rum. De rijke, zachte textuur en de aroma's van vanille en karamel, die typisch zijn voor oude rums, doen denken aan de aroma's van West-Indische rums, die in deze expressie gecombineerd worden met meer exotische, sake-achtige aroma's. Het resultaat is aangenaam en origineel. Ryoma 7 ans is een Japanse rum die liefhebbers met plezier zullen ontdekken.

Teeda 21 Y Japanese Rum


Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.

Teeda 5 Y Japanese Rum

De opmerkelijke kenmerken van deze rum komen voort uit het fermentatieproces van 3 weken vanaf zijn Suikerrietmelasse, vervolgens gedestilleerd en gerijpt in nieuwe Amerikaanse eiken vaten gedurende ten minste 5 jaar. Een rum voor kenners, die op zoek zijn naar sterke emoties. Geen toegevoegde suikers of kleurstoffen.