Japan

Actieve filters

Kiyomi Japanese Rum

Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.

Ryoma Vieilli 7 ans Fût de Chêne

Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.De gebruikte gisten werden oorspronkelijk door de distilleerderij gecreëerd om hun sake te fermenteren.Drink puur of in een cocktailKamertemperatuurPast perfect bij lychee sorbet

Teeda 21 Y Japanese Rum


Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.

Teeda 5 Y Japanese Rum

De opmerkelijke kenmerken van deze rum komen voort uit het fermentatieproces van 3 weken vanaf zijn Suikerrietmelasse, vervolgens gedestilleerd en gerijpt in nieuwe Amerikaanse eiken vaten gedurende ten minste 5 jaar. Een rum voor kenners, die op zoek zijn naar sterke emoties. Geen toegevoegde suikers of kleurstoffen.