Filteren op

Land

Land

Age

Age

Volume

Volume

Merk

Merk

Alcoholgraad

Alcoholgraad

Distilled Gin

Item 1-12 van 314 in totaal item(s)

Actieve filters

1792 Ridgemont

Deze Bourbon wordt in kleine oplagen gemaakt en acht jaar gerijpt. Het is een kruidige bourbon, rijk aan rogge, die gewoon wacht om geproefd te worden. Weinig bekend bij het grote publiek, het is een juweeltje. Hij scoorde maar liefst 94,5 punten in Jim Murray's 2013 Whisky Bible.

Abelha Organic Cachaca Gold 3 Y

100% single estate - family operation with production coordinated from cane field to pot still. Organic processes, not adding sugar and resting before bottling lead to high-quality, consistent cachaça. Made traditionally in Rio de Contas, the Chapala Diamantina region – in the heart of Bahia, Brazil which holds a powerful historic, natural and cultural heritage. Designed as a sipping spirit with aromatic nose, grassy texture and a long finish; also perfect for fresh full-on cocktails. Abelha Cachaça Gold is aged for 3 years in 250 litre casks made from garapeira, a Brazilian Ash.

Abelha Organic Cachaca Silver

Abelha Prata is een volle, ambachtelijke cachaça, met een intense, fruitige, aromatische neus; vers suikerriet en steenvruchten in de mond; en een zachte, droge afdronk. Om het onderscheidende karakter van Abelha Prata te creëren, laten we de cachaça 6 maanden rusten in open stalen tanks, zodat de bijproducten kunnen verdampen en oxideren, wat de cachaça zijn kenmerkende bouquet geeft. Er wordt geen suiker toegevoegd, en er zijn geen onzuiverheden of giftige stoffen in de cachaça, wat resulteert in frisse aroma's wanneer u een fles opent en pure smaken wanneer u een slok neemt.

Abelha Organic Cachaca Silver Giftpack

Abelha Organic Cachaça wordt met zorg gemaakt - voor het ambacht, voor het suikerriet en voor de gemeenschap.Abelha Prata is een volle, ambachtelijke cachaça met een intense, fruitige en aromatische neus, vers suikerriet en steenfruit in de mond, en een droge, zachte afdronk. Om het kenmerkende karakter van Abelha Prata te creëren, laten we de cachaça 6 maanden rusten in open stalen tanks, zodat de bijproducten kunnen verdampen en oxideren, waardoor de cachaça zijn karakteristieke bouquet krijgt. Er wordt geen suiker toegevoegd, en cachaça bevat geen onzuiverheden of giftige stoffen, wat resulteert in frisse aroma's wanneer u een fles opent en pure smaken wanneer u een slok neemt.

ABK6 VS + 2 Glasses

Gouden kleur met amber reflecties. De eerste neus presenteert hout- en vanilletonen. Hij evolueert naar geuren van vers fruit, witte bloemen en honing. De mond onthult veel soepelheid en gulzigheid met fruitige en vanille aroma's.

ABK6 VSOP + 2 Glasses

Deze Single Estate Cognac, ABK6 is zowel de rozijnenproducent als de cognacmaker. Het territorium van ABK6 is een kalkachtige heuveltop op 154 ??meter hoogte. Voor deze spirit worden 100% Ugni-blanc druiven gebruikt. De vinificatie vond plaats in thermogereguleerde vaten. De distillatie was een dubbele distillatie in kleine charentals pot-stills. Deze Cognac is gerijpt in nieuwe en oude Franse Limousin eiken vaten van 350 liter. De blend is een selectie van de beste batches van ABK6's petite champagne, Grande Champagne en Fins Bois landgoederen. Dit product won enkele grote prijzen.

Akashi Meïsei Blended Whisky

Een Japanse whisky gemaakt van een blend van White Oak, samengesteld uit 45% single malt gerijpt in Amerikaans eiken. Wij begrijpen ook dat Meïsei in het Japans ongeveer vertaald kan worden als "beroemdheid".

Amazonian Gin

Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.