Distilled Gin

Actieve filters

Amazonian Gin

Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.

Bathtub Gin

Een buitengewone gin, licht getint door de botanicals, en met een smaak die tegelijk krachtig en geparfumeerd is. Zeker een hit voor zowel amateur als professionele mixologists.

Bathtub Gin Magnum

Een buitengewone gin die een licht kleurtje meekreeg door de botanicals. Die zowel heel aromatisch als een smaakbommetje is. Heel geliefd bij liefhebbers en professionals.

Bloom Jasmine & Rose Gin

BLOOM Jasmine and Rose is een stijlvolle roze gin op een andere manier. Ons leven wordt vaker wel dan niet beheerst door lange dagen en een snel leven. Jasmine and Rose biedt een innovatief smaakprofiel dat de zintuigen echt laat aarden in de natuur, zodat u even kunt stilstaan bij eenvoudigere dagen, een moment om te stoppen en de rozen te ruiken.

Blue Gin

De Blue Gin wordt geproduceerd door Hans Reisetbauer die een van de beste distilleerders uit heel Europa is. De Blue Gin wordt gemaakt van 27 botanische planten uit 9 landen. Het bronwater dat wordt gebruikt voor de productie van deze gin komt uit Mühlviertler Almin Oostenrijk een van de zuiverste wateren op de planeet.

Blue Gin Sloeberry

Met Reisetbauer's Blue Gin maakten ze een geweldige basis, maar ze waren op zoek naar meer. Ze wilden een Gin maken als tegenhanger van de klassieke Blue Gin die minder alcohol zou moeten bevatten maar ook veel meer smaak zou moeten hebben. En zo kwamen ze op het idee van een sloeberry blue gin.

De gin is beperkt voorradig omdat hij alleen in de zomer wordt geproduceerd. De gin bevat tonen van jeneverbes, koriander, citrus en natuurlijk moerbeien. Wij raden u aan deze gin ijskoud te proberen op een warme zomerdag, op zichzelf of met een tonic.