London Dry Gin

Actieve filters

Bloom London Dry Gin

Bloom Gin is een premium London Dry Gin, erkend om zijn kenmerkende en delicate fleurale stijl en mooie presentatie.

Greenall's London Dry Gin

Al meer dan 250 jaar wordt Greenall's Original London Dry Gin met de hand gemaakt door Engeland's oudste gin distilleerders sinds 1761. Het was zelfs de eerste hoogwaardige gin die in Engeland werd gemaakt. Zeven generaties meester-distilleerders hebben het recept van Greenall's doorgegeven, dat tot op de dag van vandaag ongewijzigd is gebleven.


Een mix van acht botanische middelen komen samen om deze met goud bekroonde gin te creëren, het hart van de klassieke gin & tonic. Een goede G&T is misschien niet alles, maar het is geen slecht begin.

Opihr Arabian Limited Edition

De krachtige uitbarstingen van Perzische zwarte citroenen worden nog versterkt door de pittige citrusaroma's van Timut pepers, waardoor de Arabian Edition een zorgvuldig vervaardigde en perfect uitgebalanceerde London Dry gin is, verheven door het huwelijk van citrus en specerijen.

Opihr Europe Limited Edition

De European Edition mengt geurige mirre met de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillabast. Geïnspireerd door de meer dan 500 jaar rijke specerijenhandelsgeschiedenis van Venetië en de Italiaanse liefdesaffaire met cascarillabast, die wordt gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouths te maken. Dit is een krachtige, hartige gekruide London Dry gin met evenwichtige bittere noten en mengt perfect met zoete vermouth en Campari om een gekruide twist te geven aan een klassieke Negroni cocktail. Hoewel cascarilla schors niet inheems is in Europa, is het aanwezig in alle bittere likeuren in het zuiden van het continent en voegt het een aromatische en geurige twist toe aan OPIHR's smaakprofiel.

Opihr Far East Limited Edition

Als we kijken naar het Verre Oosten en het begin van de specerijenroute, is een van de belangrijkste smaakprofielen van de regio 'hitte en specerijen'. Deze past van nature perfect bij OPIHR gin, verlegt de grenzen van gekruide gin nog verder en voegt een authentiek element toe dat alleen in de Aziatische keuken te vinden is. De Far East Edition is geïnspireerd op het gebruik van unieke, geurige en mondvernauwende Szechuan pepers (de zaadhulzen van Chinese essenbomen), die traditioneel worden gebruikt in hoofdgerechten, zoals hot pots en het hoofdingrediënt in five spice. Een onmiskenbaar gedurfde, intense en rijk gekruide London Dry gin met smaken uit het Verre Oosten - de rokerige tonen van Szechuan peper zorgen voor een aanhoudende warmte, die samen met de verkwikkende speceri...