London Dry Gin

Actieve filters

Blue Ribbon Gin

Blue Ribbon, geproduceerd door het Franse bedrijf Oposit Wines & Spirits, is een gin met een delicate smaak en een subtiel boeket van zijn belangrijkste botanische elementen: tijm, jeneverbes, limoen en Jamaicaanse peper, een unieke en ongekende smaak.

De smaak van Blue Ribbon is ontwikkeld door de kwaliteit van zijn vijfmaal gedistilleerde zuivere gin, die met deze verfijning een perfecte expressie van zijn veertien botanische elementen mogelijk maakt.

Geproduceerd in een micro-distilleerderij, geeft het distillatieproces van de botanische ingrediënten de blend uiteindelijk een uitzonderlijke zachtheid.

Met een elegante en stijlvolle fles die veel aandacht trekt, staan we voor een product dat ons waarschuwt voor de kwaliteit die het bevat.

Greenall's London Dry Gin

Al meer dan 250 jaar wordt Greenall's Original London Dry Gin met de hand gemaakt door Engeland's oudste gin distilleerders sinds 1761. Het was zelfs de eerste hoogwaardige gin die in Engeland werd gemaakt. Zeven generaties meester-distilleerders hebben het recept van Greenall's doorgegeven, dat tot op de dag van vandaag ongewijzigd is gebleven.


Een mix van acht botanische middelen komen samen om deze met goud bekroonde gin te creëren, het hart van de klassieke gin & tonic. Een goede G&T is misschien niet alles, maar het is geen slecht begin.

Jodhpur London Dry Gin

Het belangrijkste product van de Matusalem Rum familie, een origineel recept, waarin, sinds 1872, de Solera methode een complexiteit en zachtheid geeft, ideaal voor een nieuwe generatie van mixdranken.

Opihr Arabian Limited Edition

De krachtige uitbarstingen van Perzische zwarte citroenen worden nog versterkt door de pittige citrusaroma's van Timut pepers, waardoor de Arabian Edition een zorgvuldig vervaardigde en perfect uitgebalanceerde London Dry gin is, verheven door het huwelijk van citrus en specerijen.

Opihr Europe Limited Edition

De European Edition mengt geurige mirre met de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillabast. Geïnspireerd door de meer dan 500 jaar rijke specerijenhandelsgeschiedenis van Venetië en de Italiaanse liefdesaffaire met cascarillabast, die wordt gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouths te maken. Dit is een krachtige, hartige gekruide London Dry gin met evenwichtige bittere noten en mengt perfect met zoete vermouth en Campari om een gekruide twist te geven aan een klassieke Negroni cocktail. Hoewel cascarilla schors niet inheems is in Europa, is het aanwezig in alle bittere likeuren in het zuiden van het continent en voegt het een aromatische en geurige twist toe aan OPIHR's smaakprofiel.

Opihr Far East Limited Edition

Gozio Amaretto is een voortreffelijke likeur met een superieure amandelsmaak. Volgens een uniek proces worden bittere amandelen uit vier continenten gedurende ten minste zestig dagen geïnfuseerd om de beste kwaliteit aroma en smaak te verkrijgen. In tegenstelling tot andere producten worden er geen kunstmatige aroma's, extracten of ingrediënten toegevoegd aan de uiteindelijke likeur. De delicate smaak is zacht en gemakkelijk te drinken, en leent zich zowel voor cocktails als voor dessertgerechten.

That Boutique - Y Moonshot Gin 46 %

Ron Relicario wordt gedefinieerd als een lichte, typisch Dominicaanse rum. Ron Relicario is het resultaat van optimale fermentatie en destillatie van de most in combinatie met de rijping van de alcohol in Amerikaanse eiken vaten.