Etsu Double Orange Japanese Gin
Etsu Double Orange Gin is gedurende zeven dagen gemacereerd met traditionele botanische ingrediënten zoals Japanse bittere sinaasappelschil, jeneverbessen, zoethoutwortel, engelwortel en koriander. Na de maceratie wordt alleen de gin gedistilleerd zonder de botanicals, waardoor de oliën kunnen infuseren. Pas na het distillatieproces wordt vers water uit de bergbron toegevoegd, wat deze gin zijn frisse smaak geeft Etsu Double Orange Gin is fris en fruitig, met natuurlijke ingrediënten, waardoor deze gin een unieke en lichte afdronk heeft.
Etsu Double Yuzu Japanese Gin
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.
Etsu Gin Pacific Ocean Water
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.
Etsu Japanese Gin
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.