Guatemala

Actieve filters

Botran Reserva 15 Y

Deze rum is gerijpt op basis van het solera systeem in de bergen van Guatemala. Er werden witte eiken vaten gebruikt, waar voorheen Sherry en Port in gerijpt werden.

Botran Rich Guatemalan Oak

De Rare Blend Guatemalan Oak is een blend van rums die tussen de 8 en 25 jaar oud zijn. Hij is dynamisch gerijpt in 5 eiken vaten: Guatemalteekse eik en vaten die Amerikaanse whisky, opgeladen Amerikaanse whisky, sherry en port hebben bevat. Met een speciale afwerking in Guatemalteekse eiken vaten.

Botran Solera 18 Y

Een rijke en warme rum van Guatemala uit de Ron Botran selectie. Aan de top van hun gamma staat deze 18 jarige rum, gerijpt in een solera systeem van Amerikaanse eik, sherry- en porto-vaten.

Miracielo

Miracielo is een gekruide rum die in Guatemala wordt geproduceerd door dezelfde distilleerderij die Botran produceert. Het recept van deze gekruide rum dateert van 1953: een traditionele maceratie van verse pruimen, sultana's en vanille. De productie wordt in kleine hoeveelheden uitgevoerd. De fles is bijzonder goed ontworpen, met een handgemaakte lederen kraag.