Guatemala

Actieve filters

Botran Roaju 40%

De oude Botran Roaju rum viert het uitzonderlijke erfgoed van de broers Botran Merino, visionaire pioniers die de vruchtbare gronden van de Duero in Spanje verlieten om hun wortels te vestigen in het hart van Guatemala.

Dit vloeibare juweel belichaamt de eerste boeiende expressie van de Roaju cuvée, een nauwgezette blend van rum gerijpt in vaten doordrenkt met geschiedenis.

De magie van Botran ligt in het deskundige gebruik van verschillende vaten: ex-Bourbonvaten, opnieuw verkoolde Bourbonvaten, ex-Sherry en ex-Portvaten, volgens een dynamische verouderingsmethode.

Verfijnd in ex-Spaanse wijnvaten uit Burgos, biedt deze rum een unieke identiteit, rijk aan nuances en karakter.

Miracielo

PROEFNOTITIES : NEUS: De neus opent met kruidige en houtachtige geuren, gedomineerd door sandelhout. Deze rijke en diepe aroma's nodigen uit tot een veelbelovende zintuiglijke ontdekking. SMAAK : In de mond mengen vanille- en steenvruchtensmaken zich harmonieus, waardoor een zeer soepele textuur ontstaat. Subtiele kruiden versterken het geheel en voegen een heerlijke complexiteit toe. AFDRONK : De afdronk is lang en verleidelijk, gekenmerkt door tonen van rode vruchten die bloeien, gevolgd door delicate hints van vanille. Deze laatste zoete adem laat een blijvende en aangename indruk achter.

Miracielo Artesano Craft Beer Finish

Miracielo is een gekruide rum die in Guatemala wordt geproduceerd door dezelfde distilleerderij die Botran produceert. Het recept van deze gekruide rum dateert van 1953: een traditionele maceratie van verse pruimen, sultana's en vanille. De productie wordt in kleine hoeveelheden uitgevoerd. De fles is bijzonder goed ontworpen, met een handgemaakte lederen kraag.

Miracielo Cafetalero

Le Miracielo Cafetalero is een waar kunstwerk voor rumliefhebbers, waarin traditie en innovatie worden gecombineerd. Gemaakt van een verfijnde melange van rum van 3 tot 10 jaar oud, wordt het gerijpt in licht getoaste Amerikaanse whiskyvaten, waar het een unieke diepte van smaken krijgt. Verrijkt door een maceratie met vanille, pruimen en rozijnen, onthult het tijdens het proeven de volledige rijkdom van zijn aroma's. Gevuld in een luxueuze fles, versierd met een met de hand gemaakte leren kraag, belichaamt deze rum het toppunt van elegantie en vakmanschap.