Verenigd Koninkrijk

Actieve filters

MacNair's Jamaica Rum Non Peated

Deze rum wordt gemaakt van suikerriet van de hoogste kwaliteit dat in Jamaica, in het hart van het Caribisch gebied, wordt geteeld. Hij heeft een unieke rijpingsreis ondergaan en is volledig gerijpt in The GlenAllachie Distillery. De rum is afkomstig van de Clarendon Distillery in Zuid-Jamaica, die op een van de oudste suikerrietplantages van het eiland ligt en een van de slechts vier producenten in het land is. Jamaica staat bekend om de productie van enkele van de meest smaakvolle en intense rums ter wereld en is al sinds de 17e eeuw een centrum van de rumproductie.

MacNair's Panama 15 Y

Dit is de perfecte introductie in het Lum Reek-assortiment - een geturfde blended malt Scotch whisky, Master Distiller Billy Walker heeft whisky's gecombineerd die zijn gerijpt in first fill Bourbon-, Oloroso-, Virgin Oak- en rode wijn-vaten om deze rijke gouden whisky te produceren. Gebotteld op 46% ABV, non chill filtered en natuurlijke kleur.

Rumbullion Navy Strength 57 %

Het vertrouwde Rumbullion-profiel van Caraïbische rum, Madagascarse vanille, appelsienzeste, cassia, kruidnagel en kardemon.