Verenigd Koninkrijk

Actieve filters

MacNair's Jamaica Rum Non Peated

Deze rum wordt gemaakt van suikerriet van de hoogste kwaliteit dat in Jamaica, in het hart van het Caribisch gebied, wordt geteeld. Hij heeft een unieke rijpingsreis ondergaan en is volledig gerijpt in The GlenAllachie Distillery. De rum is afkomstig van de Clarendon Distillery in Zuid-Jamaica, die op een van de oudste suikerrietplantages van het eiland ligt en een van de slechts vier producenten in het land is. Jamaica staat bekend om de productie van enkele van de meest smaakvolle en intense rums ter wereld en is al sinds de 17e eeuw een centrum van de rumproductie.

MacNair's Jamaica Rum Peated

Deze rum wordt gemaakt van de beste kwaliteit suikerriet uit Jamaica. Master Blender Billy Walker heeft deze rum vakkundig uit de Clarendon Distillery in Zuid-Jamaica gehaald en overgebracht naar het koele Schotse klimaat om volledig te rijpen in de GlenAllachie Distillery.

Rumbullion

Een kruidig brouwsel ‘Caribbean rum’ die doet denken aan romerige vanille uit Madagascar, levendige sinaasappelzeste, kruidnagel, kaneel en wat kardemom.

Het label verwijst naar de oude navy ‘grogtub’.

Heel lekker met ijs en een scheutje vers limoensap of maak er de beste kruidige Daiquiri van en gebruik twee delen Rumbullion en een partje limoen.

Rumbullion Magnum

Ryoma wordt gemaakt van vers geperst suikerrietsap volgens agrarische rummethoden en rijpt zeven jaar in eikenhouten vaten tot een aromatische en zachte rum. De rijke, zachte textuur en de aroma's van vanille en karamel, die typisch zijn voor oude rums, doen denken aan de aroma's van West-Indische rums, die in deze expressie gecombineerd worden met meer exotische, sake-achtige aroma's. Het resultaat is aangenaam en origineel. Ryoma 7 ans is een Japanse rum die liefhebbers met plezier zullen ontdekken.

Rumbullion Navy Strength 57 %

Het vertrouwde Rumbullion-profiel van Caraïbische rum, Madagascarse vanille, appelsienzeste, cassia, kruidnagel en kardemon.