BIO

BIO

Actieve filters

ABK6 Grands Domaines Vodka Bio

Onze biologische wodka wordt geproduceerd in de Camargue, in het zuiden van Frankrijk, in een uitgestrekt beschermd gebied waar paarden, flamingo's en stieren eeuwenlang vrij hebben geleefd. Het wordt uitsluitend gemaakt van zachte tarwe die biologisch van het landgoed wordt verbouwd. De smaakeigenschappen van onze tarwe variëren elk seizoen, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden van het jaar. De controle-instantie ECOCERT verklaart dat de Vodka "Grands Domaines" de regels van de biologische productie tijdens het hele productieproces respecteert. Domaines Francis Abécassis Single Estate: Onafhankelijke producent van biologische Cognac, Vodka en Gin Terroir: 130 hectare grond in de Camargue-regio voor de productie van biologische granen en 370 hectare wijnstokken in Ch...

Nc'nean Organic Botanical Spirit

Deze botanische spirit van Schotlands eerste 100% biologische distilleerderij Nc'nean is gecreëerd met een combinatie van de gerste-eau-de-vie van de distilleerderij en tien botanische kruiden, zoals wilde moerasmirte, zuring, heide en tijm. Het werd een derde keer gedistilleerd in Beinn an Tuirc aan de westkust en gebotteld op 40% ABV.


De signature serve beveelt aan 50 ml van de spirit te combineren met tonicwater, een scheutje Angostura bitters en een garnituur van schijfjes grapefruit.

Nc'nean Organic Single Malt

Soepel en elegant, deze whisky is gemakkelijk - gaan en heerlijk hoe je het drinkt, met smaken van citrus, perzik, abrikoos en kruiden.

Origen Altitude Gin

Onze gin is het resultaat van distillatie en maceratie. Wij gebruiken een gecertificeerde biologische graanalcohol van Europese oorsprong (voornamelijk uit Italië) die alle zachtheid en finesse van Origen gin brengt en het evenwicht van de geselecteerde aromatische noten tot uiting laat komen.