BIO

BIO

Actieve filters

Abelha Organic Cachaca Gold 3 Y

Nordés Atlantic Galician Gin is een nogal intrigerende Spaanse gin, gemaakt van een alcohol op basis van Albariño-druiven, in plaats van de meer gebruikelijke op graan gebaseerde alcohol, samen met 11 botanicals, waaronder 6 lokale uit Galicië, zoals eucalyptus, citroenverbena en zeekraal, wat de gin een complexe maritieme kwaliteit geeft. Het resultaat is een gedurfd smaakprofiel dat past bij zomerdrankjes en cocktails. De fles is ook heel stijlvol - zeer indrukwekkend spul!

ABK6 Grands Domaines Vodka Bio

Onze biologische wodka wordt geproduceerd in de Camargue, in het zuiden van Frankrijk, in een uitgestrekt beschermd gebied waar paarden, flamingo's en stieren eeuwenlang vrij hebben geleefd. Het wordt uitsluitend gemaakt van zachte tarwe die biologisch van het landgoed wordt verbouwd. De smaakeigenschappen van onze tarwe variëren elk seizoen, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden van het jaar. De controle-instantie ECOCERT verklaart dat de Vodka "Grands Domaines" de regels van de biologische productie tijdens het hele productieproces respecteert. Domaines Francis Abécassis Single Estate: Onafhankelijke producent van biologische Cognac, Vodka en Gin Terroir: 130 hectare grond in de Camargue-regio voor de productie van biologische granen en 370 hectare wijnstokken in Ch...

Koval Barreled Gin

Een unieke spirit die zowel gin- als whiskyliefhebbers verrukt. KOVAL Barreled Gin is gemaakt van hetzelfde gewaardeerde recept als de Dry Gin, maar met een nieuw niveau van citrus, kruiden en lichte butterscotch zoetheid die afkomstig zijn van de rijping in een KOVAL whiskey vat. KOVAL Barreled Gin is fris genoeg om puur te drinken, of als een nieuwe laag van diepte in klassieke cocktails zoals een Old Fashioned, Negroni of Gimlet.

Koval Bourbon

Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.