Single Cask Premium Spirits

Actieve filters

Balblair 2006 Single Cask 452

Het is onze hands-on aanpak die onze whisky zijn onderscheidende smaak en karakter geeft, en door onze vaten in traditionele, aarden vloeren met stuwhout magazijnen te stouwen, zorgen we voor een perfecte omgeving voor een langzame en zachte rijping. Dit vat vertegenwoordigt de fijnste en meest exclusieve uitdrukking van Balblair; elk met de hand geselecteerd single cask vertoont onmiskenbaar de Balblair stijl, maar met subtiele nuances van smaak die het echt uniek maakt.

GlenAllachie 2008 Virgin Oak Single Cask 469 PS - 57.3%

Glenallachie 2008 Virgin Oak Single Cask Whisky die recht uit het vat de fles in gegaan zonder enige verdunning of bijkleuring. Er zijn maar 270 met de hand genummerde flessen van beschikbaar.. Na 11 jaar had de whisky een alcoholgehalte van 57,3%. De rijping gebeurde in een nieuw eiken vat met nummer 469. Dit is een unieke expressie die perfect enkele druppels water kan hebben om zich volledig te geven.

Glencadam 2004 Cask 179 Premium Spirits

Een geniale whisky expressie zoals we dat graag zien en vooral proeven. De Glencadam Single Cask Whisky rijpte enkel op Cask 179 en kon niet meer puur gebotteld worden. Na de rijping op één enkel vat niet gekoeld gefilterd de fles in zonder enige kleuring of aanlenging. Iets wat de echte bourbon liefhebber werkelijk zal doen water tanden. Een onwaarschijnlijk fijne dram met een goddelijke smaak. Deze Highland Glencadam werd persoonlijk geselecteerd door Premium Spirits en verscheen in een genummerde oplage. Het vat werd persoonlijk ter plaatse geselecteerd na een grondige analyse.