Giftpacks

Actieve filters

Abelha Organic Cachaca Silver Giftpack

Abelha Organic Cachaça wordt met zorg gemaakt - voor het ambacht, voor het suikerriet en voor de gemeenschap.Abelha Prata is een volle, ambachtelijke cachaça met een intense, fruitige en aromatische neus, vers suikerriet en steenfruit in de mond, en een droge, zachte afdronk. Om het kenmerkende karakter van Abelha Prata te creëren, laten we de cachaça 6 maanden rusten in open stalen tanks, zodat de bijproducten kunnen verdampen en oxideren, waardoor de cachaça zijn karakteristieke bouquet krijgt. Er wordt geen suiker toegevoegd, en cachaça bevat geen onzuiverheden of giftige stoffen, wat resulteert in frisse aroma's wanneer u een fles opent en pure smaken wanneer u een slok neemt.

ABK6 VS + 2 Glasses

Gouden kleur met amber reflecties. De eerste neus presenteert hout- en vanilletonen. Hij evolueert naar geuren van vers fruit, witte bloemen en honing. De mond onthult veel soepelheid en gulzigheid met fruitige en vanille aroma's.

ABK6 VSOP + 2 Glasses

Deze Single Estate Cognac, ABK6 is zowel de rozijnenproducent als de cognacmaker. Het territorium van ABK6 is een kalkachtige heuveltop op 154 ??meter hoogte. Voor deze spirit worden 100% Ugni-blanc druiven gebruikt. De vinificatie vond plaats in thermogereguleerde vaten. De distillatie was een dubbele distillatie in kleine charentals pot-stills. Deze Cognac is gerijpt in nieuwe en oude Franse Limousin eiken vaten van 350 liter. De blend is een selectie van de beste batches van ABK6's petite champagne, Grande Champagne en Fins Bois landgoederen. Dit product won enkele grote prijzen.

Botran Reserva 15 Y

Deze rum is gerijpt op basis van het solera systeem in de bergen van Guatemala. Er werden witte eiken vaten gebruikt, waar voorheen Sherry en Port in gerijpt werden.

Don Papa + 1 Glass

Don Papa is de belicha-ming van de geest die leeft op Sugarlandia. Sugarlandia is de naam die de plaatselijke bevolking aan het eiland geeft.Don Papa Rum is licht en fruitig in de neus, is amber-kleurig en heeft een smeuïg en zacht pallet. Het bevat toetsen van vanille, honing en gekonfijt fruit.