Italië

Actieve filters

Mintis Gin Amarena

Mintis Gin Amarena
Amarena-kersen zorgen voor een speelse, zoete en gekonfijte kersensmaak. De kersen in combinatie met verse munt en jeneverbes zorgen voor een ware smaakexplosie.
Laat het beste deel van uw dag beginnen met Pecetto Amarena-kersen, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri-munt en andere botanische middelen uit de Italiaanse regio Piemonte.

Mintis Gin Clementina

Ontspan met de unieke smaken van sappige clementines uit Italië, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri-munt, en andere lokale botanicals.
Uw zintuigen zullen genieten van het rijpe clementine-aroma samen met muntachtige frisheid en een vleugje jeneverbes.

Mintis Gin Originale

Pancalieri munt, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, citroenschil en andere lokale botanische middelen uit de regio Piemonte helpen u de dag te vertragen.
Mintis Originale brengt u een volle smaak van verse munt en citroenschil met een lange afdronk van jeneverbes.

Mintis Gin Ribesa

Pancalieri munt (wereldwijd erkend als een van de beste ter wereld) wordt lokaal in de distilleerderij geteeld. Samen met geselecteerde Italiaanse jeneverbes zijn dit de belangrijkste botanische ingrediënten van het Mintis-ginassortiment, waaraan het ook zijn naam ontleent.
De karakteristieke geur van zongerijpte zwarte bessen wordt in Mintis Ribesa Gin gecombineerd met handgeplukte Italiaanse jeneverbes, kruiden uit Piemonte en een licht vleugje munt.
Dit geeft de gin een heerlijk verfrissende zwarte bessensmaak, met toetsen van munt en jeneverbes, voor een lange, frisse en fruitige afdronk.