Hee Joy Spiced Rhum

Het merk wordt gedragen door zijn stichter, Jean-Marc Larhantec, die er hard aan heeft gewerkt om er een referentie in traditionele blended rums van te maken. Hij selecteert met de grootste aandacht de beste jaargangen die door de distilleerderijen van Brits Guyana (Guyana), Trinidad & Tobago en Jamaica worden geproduceerd.

Hee Joy Spiced Rum is in de eerste plaats een blend van rums die afkomstig zijn uit drie landen die bekend staan om de kwaliteit van hun traditionele Engelse rums: Jamaica voor kracht, Trinidad voor intensiteit, en Guyana voor complexiteit. Elk van de rums wordt eerst 2 tot 3 jaar gerijpt in het land van herkomst, in bourbonvaten (voor de Jamaicaanse rum), of in gebruikte of nieuwe Amerikaanse eiken vaten.

De vaten worden vervolgens verscheept naar Frankrijk, in de Grande Champagne, naar de kelders van het bedrijf Hedonist Spirits. Hier worden de rums gereduceerd, gemengd, vermengd met natuurlijke specerijen versterkt met zoethout, en nog eens 3 maanden gerijpt in Franse eiken vaten.

|DEGUSTATIEKAART|

Neus
Na een eerste geur, bevat de neus aroma's van gekonfijt fruit, citroenschil en gember. Na het luchten smelten de honingnoten samen met die van zoethout en brengen een aangename warmte.

Mond
Suikerriet en zoethout delen de smaak.

Afdronk
De laatste noot wordt gemarkeerd door het drop-ginger akkoord. Dit geeft het een aangename lengte.

RHUM290

Datasheet

Land
Andere
Volume
0.7
Merk
Hee Joy
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Promotie ook geldig op (mix mogelijk)