Hee Joy Origins Rhum

Hee Joy Origins is een blend van traditionele rums uit Jamaica, Trinidad & Guyana, zorgvuldig geselecteerd en gerijpt in afzonderlijke vaten in elke distilleerderij van oorsprong. Vervolgens worden ze gemengd en gerijpt in Franse eiken vaten in Cognac, Frankrijk. Het buitengewone evenwicht van Hee Joy Origins komt voort uit de complexiteit en de rijkdom van de smaken van de drie oorsprongen. De drie rums rijpen 5 jaar in hun respectieve vaten en klimaten alvorens te worden gemengd in Cognac-vaten.Hee Joy is een uitzonderlijke rum. Hij moet puur en op temperatuur worden gedronken.

Hee Joy Origins is een blend van traditionele Engelse rums uit drie landen die bekend staan om de kwaliteit van hun rums: Jamaica voor de kracht (40% van de blend), Trinidad & Tobago voor de intensiteit van de smaak (40%), en Guyana voor de complexiteit (20%). Elk van de rums wordt eerst tussen 3 en 5 jaar gerijpt in het land van herkomst, in ex-bourbon vaten (voor de Jamaicaanse rum), of in gebruikte of nieuwe Amerikaanse eiken vaten (voor de andere 2).

De vaten worden vervolgens ingevoerd in Frankrijk in de Cognacstreek (in Grande Champagne om precies te zijn). De rums worden gereduceerd tot 40°, geblend en vervolgens gerijpt in eiken vaten die meer dan 20 jaar cognac hebben bevat.

|DEGUSTATIEKAART|

Kleur
Deze Origins rum heeft een Mahonie kleur met oudgouden accenten.

Neus
In de neus zijn de houtaroma's intens. De gekonfijte fruitgeuren worden in evenwicht gehouden door gulle honingaroma's.

Mond
Heerlijke suikerriettoetsen domineren het proeven in het hart van een exotische fruitigheid.

Afdronk
De afdronk is zeer evenwichtig.

RHUM342

Datasheet

Land
Andere
Volume
0.7
Merk
Hee Joy
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.