Een kruidig brouwsel ‘Caribbean rum’ die doet denken aan romerige vanille uit Madagascar, levendige sinaasappelzeste, kruidnagel, kaneel en wat kardemom.
Het label verwijst naar de oude navy ‘grogtub’.
Heel lekker met ijs en een scheutje vers limoensap of maak er de beste kruidige Daiquiri van en gebruik twee delen Rumbullion en een partje limoen.
Een kruidig brouwsel ‘Caribbean rum’ die doet denken aan romerige vanille uit Madagascar, levendige sinaasappelzeste, kruidnagel, kaneel en wat kardemom.
Het label verwijst naar de oude navy ‘grogtub’.
Heel lekker met ijs en een scheutje vers limoensap of maak er de beste kruidige Daiquiri van en gebruik twee delen Rumbullion en een partje limoen.
|DEGUSTATIEKAART|
• Neus
Vanille uit Madagascar en specerijen (vooral kaneel).
• Mond
Zoet en innemend, gekenmerkt door krduinagel en honing.
• Afdronk
Lang en kruidig met heel veel vanille die door komt.
Specifieke referenties
Voor deze aantrekkelijke presentatie wordt de karaf in het voorjaar aan de takken van de appelboom gehangen zodra de eerste appeltjes verschijnen. De appel groeit dan in de karaf. Wanneer de vrucht rijp is, wordt de karaf van de boom gehaald met de appel erin gevangen.
Sortilège Crème d’érable combineert Canadese whisky met heerlijke Quebecse ahornsiroop, alles verfijnd met een vleugje room, voor een aangename zoetheid en een voortreffelijke smaakcombinatie.
Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.
De HSE Ragtime American Barrel is een opmerkelijke amberkleurige cuvée die hulde brengt aan de muzikale kunst van Ragtime, een voorloper van jazz.
Deze agricole rum, gemaakt van puur suikerrietsap, profiteert van een zorgvuldige rijping in Amerikaanse eikenhouten vaten van 200 liter, wat complexe en rijke aroma's geeft.
Zijn korte rijpingsperiode in het vat onthult subtiele, houtachtige, vanille- en delicate tonen die liefhebbers van authentieke rum zullen bekoren.
Ontdek de tropische essentie van Guadeloupe met Longueteau Maracudja, een voortreffelijke fusie van witte agrarische rum en in de zon gerijpte maracujas. Deze ambachtelijke punch, meervoudig bekroond op de Concours Général Agricole in Parijs, brengt je met elke slok naar het hart van de Guadeloupeaanse tradities. De zorgvuldige maceratie van passievruchten, geoogst op het Domaine du Marquisat de Sainte-Marie, geeft deze punch een ongeëvenaarde frisheid en rondheid.